nije mogla sakriti

Pjevačica Colonije na pozornici otkrila sretne vijesti: "Pozdravljamo vas Boris i ja, i moja mala bebica!"

Ivana Lovrić Ivana Lovrić Ante Cizmic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Lovrić Ivana Lovrić Ivana Lovrić Ivana Lovrić - 14 Ivana Lovrić - 1 Ivana Lovrić - 2 Ivana Lovrić - 3 Ivana Lovrić - 4 Ivana Lovrić - 5 Ivana Lovrić - 7 +19 Ivana Lovrić - 8 Galerija

Ivana Lovrić iz grupe Colonia na Megadance partyju u Areni otkrila je da je u slatkom iščekivanju svojeg prvog djeteta.

U petak je u zagrebačkoj Areni održan Megadance party koji je okupio zvijezde 90-ih, a neizostavan je bio i nastup grupe Colonia, koja otada žari i pali našom glazbenom scenom.

Aktualna pjevačica grupe Ivana Lovrić na pozornici je otkrila i sretne vijesti, koje više nije mogla zadržati za sebe.

Pogledaji ovo In Magazin: Dance turneja inMagazin Tri najveće domaće dance grupe udružile su snage i po prvi put kreću na zajedničku turneju!

"Pozdravljamo vas Boris i ja, i moja mala bebica", poručila je Ivana nakon što je išetala na pozornicu s povećim trudničkim trbuhom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Megadance Party (@megadance.party)

Ivana je u prosincu prošle godine na svojem profilu na Instagramu otkrila da se zaručila, no identitet svojeg zaručnika skriva od javnosti.

Pogledaji ovo Ivana Lovrić Celebrity Atraktivna pjevačica Colonije u pripijenoj haljinici s hrabrim prorezom istaknula je baš sve atribute!

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ⚬COLONIA⚬ (@ivana.lovrich)

Grupi Colonia pridružila se 2017. godine, kada joj je Boris Đurđević ponudio mjesto glavnog vokala, a naslijedila je dotadašnju pjevačicu grupe Indiru Levak.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i mama Ana Severina Mojmira Pastorčić, Severinina mama i Severina Mojmira Pastorčić, Severinina mama i Severina +28 Severina Celebrity Emotivna večer za Severinu: Održala je inspirativan govor, a zbog onog što je rekla njezina majka nije mogla zadržati suze

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Vanda Božić - 2 Vanda Božić - 1 Vanda Božić Vanda Božić +4 Vanda Božić - 2 Nekad i sad Naša plavokosa glumica kratko je živjela na vrhuncu slave, a onda je potpuno nestala iz javnosti, evo što je o njoj sada poznato!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene