čestitke samo pristižu!

Pjevačica grupe Colonia podijelila je sretnu vijest, ali najvažniji detalj ipak je odlučila sačuvati za sebe!

Ivana Lovrić Ivana Lovrić Ivana Lovrić/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Lovrić - 3 Ivana Lovrić Ivana Lovrić - 2 Ivana Lovrić - 4 Ivana Lovrić - 5 Ivana Lovrić - 7 Ivana Lovrić - 8 Ivana Lovrić - 9 Ivana Lovrić - 10 Ivana Lovrić - 11 +21 Ivana Lovrić - 12 Galerija

Ivana Lovrić na svom Facebook profilu obavijestila je pratitelje da se zaručila na sam Božić.

Pjevačica grupe Colonia, Ivana Lovrić podijelila je na svom profilu na Instagramu svoju selfie fotografiju na kojoj se u prvom planu nalazi prsten na ruci, dok ju na drugoj grli partner čije lice nije pokazala.

Uz veselu fotografiju napisala je: "Zaručnica. Sretan vam Božić svima".

U komentarima su pristizale brojne čestitke njezinih pratitelja, no tko je njezin sretni zaručnik nije otkrila jer detalje privatnog života vješto čuva za sebe. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli ⚬COLONIA⚬ (@ivana.lovrich)

Ivana je glazbenu karijeru započela 2012. godine, kada je snimila duet s Lukom Nižetićem, a nakon toga je u suradnji s poznatim hrvatskim tekstopiscem Fayom Buljubašićem osnovala svoj prvi bend, u kojem je pjevala do sredine 2017. godine, kada ju je Boris Đurđević pozvao da se pridruži grupi Colonia.

"Rekla bih da sam se našla u pravo vrijeme na pravome mjestu. Boris i ja imamo zajedničkog prijatelja Fayu, koji nas je upoznao. Bili smo na jednom piću i ja sam otprilike godinu dana nakon toga dobila poruku s pitanjem hoću li pjevati u Coloniji. Nije bilo nikakve audicije, to piće je bilo dovoljno", ispričala je Ivana prošle godine u Večernjem showu s Giulianom na Radio Dalmaciji.

U Coloniji je naslijedila Indiru Levak, a priznala je i kako joj ispočetka nije bilo lako uskočiti u njezine "cipele".

"Najviše sam na početku osjećala neprihvaćanje. Kad je sve to izašlo u medijima, mi još nismo imali ni pjesmu, a krenuli su komentari na temelju mojih slika koje su izašle. Nešto što je bilo 20 godina sad se promijeni, normalno je da će biti i tužnih. Već nakon izdavanja prvog singla ja sam sve to zaboravila, nisam više čitala komentare jer sam shvatila da svima pišu isto", prisjetila se Ivana kroz smijeh.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 4 +32 Jelena Rozga - 5 inMagazin Evo što Jelena Rozga misli o odlasku Andreje Šušnjare iz Magazina, u jednu stvar je sigurna što će se dogoditi: "Ja to najbolje znam!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović - 4 Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 3 +26 Marija Šerifović Celebrity Marija Šerifović otkrila kako je protekao dugi let iz Amerike sa sinčićem, uz nju je cijelo vrijeme bila jedna važna osoba

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene