"Ja sam stvarno prošla pakao"

Evo što Jelena Rozga misli o odlasku Andreje Šušnjare iz Magazina, u jednu stvar je sigurna što će se dogoditi: "Ja to najbolje znam!"

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 4 Jelena Rozga - 5 Jelena Rozga - 6 Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga - 1 +26 Jelena Rozga - 2 Galerija

Jedna od naših najvećih zvijezda Jelena Rozga održala je predblagdanski koncert za pamćenje u Trogiru, oborivši rekord posjećenosti na Trgu Ivana Pavla II. Među tisućama obožavatelja bio je i Gordan Vasilj. Pjevačica mu je, među ostalim, za IN Magazin otkrila kako se nosi s dežurnim kritičarima, što misli o odlasku Andreje Šušnjare iz grupe Magazin te gdje će napuniti baterije za novu 2024.

Za nezapamćenu gužvu koja je proteklog vikenda vladala na trogirskom Adventu ''kriva'' je Jelena Rozga. Miljenica publike, čiji su roditelji rodom iz trogirskog zaleđa, dvosatnim je spektaklom izazvala lavinu oduševljenja među nekoliko tisuća obožavatelja natiskanih na prepuni Trg Ivana Pavla II.

''Pa ja sam kao dijete svaku nedjelju prolazila Trogirom, išla gore na selo kod babe i dide. Brala sam masline, grožđe, višnje, radila sam ja", prisjetila se Jelena.

A naporan glazbeni rad se popularnoj Splićanki itekako isplatio. Iza nje je godina iz snova čiji je vrhunac rasprodana regionalna turneja ''Minut srca mog''. Nakon Zagreba, Beograda i Novog Sada, sprema se u pohod i na ostale arene.

''Čeka me 10.02. Skopje i onda tamo gdje je sve počelo, a to je Zadar, Višnjik, 08.03. za Dan žena. Prva moja arena je bila 2010. baš u Zadru, tako da jedva čekam da konačno i moja Dalmacija vidi ono što sam ja pripremala više od godinu dana", najavila je.

Iako su petosatne plesne i trosatne glazbene probe svakog dana dovele do savršenstva, svaki segment njenog nastupa na neke stvari ipak ne može utjecati. Tako joj se na posljednjem koncertu, usred nastupa otkopčala haljina.

''Pokušala sam je zakopčati, ali nije išlo i onda sam u jednom trenutku zaustavila koncert. Rekla sam zakopčajte mi haljinu ili ću ostati bez nje. Mislim, takve se stvari događaju", otkrila je Jelena.

A Rozgini hitovi poput Nirvane, Minus i plus, Bižuterije, Cirkusa i posljednjeg Idi ti koje publika obožava, često su se našli na meti kritičara, na što je, kaže, oguglala.

''Uvijek će se naći netko tko će nešto htjeti pametovati i kritizirati, ali ja uopće više ne marim za to. Toliko je pjesama koje su kritizirali u mojoj karijeri, ja sam stvarno prošla pakao, a te pjesme su dan danas velike pjesme, tako da sam ja već navikla i otupila sam. Na kraju krajeva ja radim ovaj posao zbog publike, a ne zbog nekih koji sjede doma i imaju potrebu nešto napisati", pojasnila je Jelena.

U dogovoru s članovima svog pratećeg benda, Jelena se, usprkos brojnim ponudama za nastup, odlučila za prvi neradni Božić u 28 godina dugoj karijeri.

''Vozili smo se jedan dan u kombiju i pitali su me što ti misliš da mi ove godine budemo sa svojima, da ne moramo na brzinu pojesti ručak i onda negdje na put. - Ja govorim dečki, ja sam za", otkrila je. 

Lijepa pjevačica će ovih dana snimiti novu pjesmu, za Novu godinu će zapjevati u Beogradu, slijede Budva i Dubrovnik, a onda je vrijeme za zasluženi odmor.

''Otići ću na kratki, mali odmor jer moram pripremat Skopje. Idem do Londona na par dana, ali se radujem što ću se nekako malo odmoriti i napuniti baterije za dalje'', priznala je Jelena.

S obzirom da je 10 godina provela u grupi Magazin, pitali su je i za komentar na najavu odlaska Andreje Šušnjare iz kultnog splitskog benda.

''Što god treba imat će savjete od mene. Ja joj želim puno, puno sreće, puno strpljenja, morat će raditi više nego ikad kad izađe iz Magazina, ja to najbolje znam", smatra Jelena.

Jele među glazbenicima slovi za jednu od najomiljenijih kolegica pa je nerijetko pozivaju za gošću na svojim velikim koncertima.

''Volim, pratim sve što rade moje kolegice i kolege. Preslušam sve, nešto mi se sviđa, nešto mi se, naravno i ne sviđa, ali nemam problem s tim, nisam opterećena. Svakome od njih želim velike uspjehe, velike dvorane i velike hitove i to je to. Ja imam svoj život i želim da oni imaju dobar i lijep život kao ja", poručila je iskreno.

Njezini dugogodišnji problemi sa štitnjačom i srcem su trenutno, kaže, pod kontrolom.

''Samo se trudim da se što manje nerviram, da pazim na svoju štitnjaču i na svoje srce. Bila sam prije par dana provjeriti štitnjaču i super su mi nalazi. Nisu najbolji na svijetu, ali su genijalni s obzirom kakvi su bili prije mjesec dana. Srce je dobro, sluša", rekla je Jelena.

A kad imaš zdravlje, imaš sve, pa Rozga u Novoj godini ima samo jednu želju.

''Samo zdravlje. To želim i svim gledateljima In Magazina", poručila je.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene