Ekskluzivno doznaje In Magazin

Tri najveće domaće dance grupe udružile su snage i po prvi put kreću na zajedničku turneju!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Dance turneja - 1 In Magazin: Dance turneja - 2 In Magazin: Dance turneja - 3 In Magazin: Dance turneja - 4 In Magazin: Dance turneja - 5 In Magazin: Dance turneja - 6 Vanna i Boytronic Colonia Indira Levak i Colonia - 2 +0 In Magazin: Dance turneja Galerija

Colonia, Karma i E.T. ekskluzivno za IN Magazin otkrivaju da će ponovno zapjevati svoje najveće hitove i to zajedno, što se nikad nije dogodilo. Je li istina da se u jeku popularnosti nisu baš voljeli, koje trenutke iz karijere najradije pamte, ali i koji su im bili najgora noćna mora, članovi grupa Colonia, Karma i E.T. ispričali su Davoru Gariću.

Colonia, E.T., Karma - odluka je pala. Tri najpopularnije domaće dance grupe udružile su snage i kreću na zajedničku turneju.

Pogledaj i ovo showbuzz Borba od malih nogu ŠTO JE RADILA PRIJE SKANDALA? Sara Elena imala je težak put do estrade

"Meni to odlično zvuči, ali mi nismo radili osam godina skoro. Rekao sam da moram nazvati Katarinu da vidim gdje smo i kaj smo. Čuli smo se i stvar je krenula u sekundi", objasnio je Boytronic iz grupe E.T.

"U biti je sve to bila šala. Rekli smo bilo bi lijepo da se jednog dana svi skupimo", ispričala je Tara iz Karme.

Šala se pretvorila u zbilju i najrasplesanija karavana dolazi u vaš grad.

"29.4. prvi koncert u Opatiji, dođite nam svi, sigurno će se isplatiti", pozvala je pjevačica Colonije, Ivana Lovrić.

"To je otprilike circa skoro tri sata hitova od A do Ž. Znači od 0 do 100 mi smo 100", nadovezao se Boris Đurđević.

Dok su palili i žarili domaćom scenom, mog su milili da su Colonia, E.T. i Karma rivali koji se ne vole.

"To je totalno krivo. Dapače, mi se podržavamo", kazala je Katarina Rautek iz E.T.-ja

"To rivalstvo su nam trpali ljudi, ali njega nikad nije bilo. Što je najbolje, ljudi nemaju pojma da se mi družimo i pomažemo si u nekim stvarima", dodao je Boytronic.

Sve su tri grupe promijenile nekoliko pjevačica, no svaka je dala svoj pečat. Uspomene im ne blijede, a u emisiji su se prisjetili nekih najupečatljivijih

U videu pogledajte što su još ispričali, a donosimo i njihove prve pozivnice za veliku zajedničku flashback turneju domaćih dance velikana.
 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Anđela Šimac Lirim Kastrati i Anđela Šimac Lirim Kastrati i Anđela Šimac Anđela Šimac +8 Anđela Šimac - 12 Celebrity Pomirili se bivši dinamovac i fatalna Sinjanka? Prekinuli su nakon što su dobili dijete, a on je sada komentirao njezine seksi fotke

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko i Davorka Dalić - 1 Zlatko i Davorka Dalić - 2 Zlatko i Davorka Dalić - 3 Zlatko i Davorka Dalić - 5 +22 Zlatko Dalić Celebrity Zlatko Dalić nije imao mira u rijetkom izlasku sa suprugom Davorkom, pogledajte tko ih je ometao u romantičnim trenucima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene