ukrala sve poglede

Atraktivna pjevačica Colonije u pripijenoj haljinici s hrabrim prorezom istaknula je baš sve atribute!

Ivana Lovrić Ivana Lovrić Darko Tomas/Cropix 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Lovrić Ivana Lovrić - 1 Ivana Lovrić - 3 Ivana Lovrić i Boris Đurđević Ivana Lovrić - 2 Ivana Lovrić - 2 Ivana Lovrić i Boris Đurđević Ivana Lovrić - 1 Ivana Lovrić i Boris Đurđević Ivana Lovrić +18 Ivana Lovrić (Foto: Instagram) Galerija

Ivana Lovrić pojavila se na premijeri predstave "Lepa Brena project" u uskoj mini haljini s visokim prorezom.

Pjevačica grupe Colonia Ivana Lovrić zbog svojeg atraktivnog izgleda, ali i stila odijevanja plijeni pažnju gdje god se pojavi, a ništa drugačije nije bilo ni na premijeri predstave "Lepa Brena project", koja je u zagrebačkom kazalištu Kerempuh okupila brojna poznata lica.

Pogledaj i ovo Grupa Colonia i Giuliano slušao je intuiciju Boris Đurđević o novom početku grupe Colonia: "Tu kartu sam odigrao dva puta u životu"

Ivana se na premijeri pojavila u uskoj i kratkoj narančastoj haljini, koja je usto imala i prorez na donjem dijelu, pa su se u fokusu našle njezine vitke noge. No u ovom izdanju Ivana je savršeno istaknula i svoju ženstvenu figuru te sve druge atribute, pa ne sumnjamo da je i ovoga puta bila pravi mamac za poglede.

Inače, Ivana je glazbenu karijeru započela 2012. godine, kada je snimila duet s Lukom Nižetićem, a nakon toga je u suradnji s poznatim hrvatskim tekstopiscem Fayom Buljubašićem osnovala svoj prvi bend, u kojem je pjevala do sredine 2017. godine, kada ju je Boris Đurđević pozvao da se pridruži grupi Colonia.

"Rekla bih da sam se našla u pravo vrijeme na pravome mjestu. Boris i ja imamo zajedničkog prijatelja Fayu, koji nas je upoznao. Bili smo na jednom piću i ja sam otprilike godinu dana nakon toga dobila poruku s pitanjem hoću li pjevati u Coloniji. Nije bilo nikakve audicije, to piće je bilo dovoljno", ispričala je Ivana prošle godine u Večernjem showu s Giulianom na Radio Dalmaciji.

U Coloniji je naslijedila Indiru Levak, a priznala je i kako joj ispočetka nije bilo lako uskočiti u njezine "cipele".

"Najviše sam na početku osjećala neprihvaćanje. Kad je sve to izašlo u medijima, mi još nismo imali ni pjesmu, a krenuli su komentari na temelju mojih slika koje su izašle. Nešto što je bilo 20 godina sad se promijeni, normalno je da će biti i tužnih. Već nakon izdavanja prvog singla ja sam sve to zaboravila, nisam više čitala komentare jer sam shvatila da svima pišu isto", prisjetila se Ivana kroz smijeh.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Josip Plavić - 1 Danijela Martinović i Josip Plavić - 2 Danijela Martinović i Josip Plavić - 3 Danijela Martinović i Josip Plavić - 4 +25 Danijela Martinović i Josip Plavić - 5 Celebrity Novi partner Danijele Martinović već je osvojio simpatije javnosti, a ona se u njegovu naručju topi: ''Takvih gotovo više da i nema!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rose Hanbury, princ William i Kate Middleton Rose Hanbury, princ William i Kate Middleton Rose Hanbury - 4 Rose Hanbury - 3 +25 Rose Hanbury - 2 Zanimljivosti Kraljevski dvor potresa novi skandal, ali ovaj put u centru zbivanja je princ William, svi se pitaju je li ovo moguće!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene