Zbog toga se žurio nazad?

Evo gdje se Harry pojavio odmah nakon povratka u Ameriku i zašto se Britancima ono što je napravio nije ni najmanje svidjelo!

Princ Harry - 1 Princ Harry - 1 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry - 2 Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry - 2 Princ Harry - 4 Princ Harry - 3 Princ Harry - 2 Princ Harry - 1 Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 7 +19 Princ Harry i Meghan Markle - 5 Galerija

Princ Harry iznenadio je svojom pojavom na NFL Honors događaju u Las Vegasu tek što se vratio iz Londona, svojim govorom opet je zaslužio zlobne komentare.

Princ Harry požurio je u Ameriku iz Londona nakon što je posjetio svoga oca kralja Charlesa, kojemu je nedavno dijagnosticiran rak, a čim je stigao, viđen je na jednom javnom događanju. Harry je sve iznenadio kad se pojavio na pozornici NFL Honors događaja u Las Vegasu, a ta njegova odluka brojne nije oduševila.

Harry je američkom nogometašu Cameronu Heywardu uručio nagradu Walter Payton za čovjeka godine, a tim povodom održao je i kratki govor.

''Sve što vi radite na terenu i izvan njega je zaista izvanredno. Vi ste uzori milijunima u načinu na koji se ponašate i u načinu na koji uzvraćate'', rekao je Harry.

Kako navodi Daily Mail, Harryja je publika pozdravila velikim pljeskom, a tijekom svoga govora zbijao je i šale, što su mu mnogima odmah zamjerili jer svoga bolesnog oca nije ni spomenuo.

"Čovječe, princ Harry. Čovječe, u šoku sam. To je princ Harry", rekao je Heyward nakon izlaska na pozornicu, očigledno oduševljen što mu je upravo on uručio nagradu.

Pogledaji ovo Meghan Markle Celebrity Pogledajte kako se Meghan Markle nosi s teškim vijestima iz kraljevske obitelji, njezine nove fotografije razbjesnile su Britance!

Harry se tijekom posjeta Britaniji sastao s ocem i kraljicom Camillom te je s njima proveo oko 45 minuta, dok brata princa Williama i šogoricu Kate Middleton navodno uopće nije vidio.

"To je najbolji pokazatelj toga koliko je njihov odnos loš", rekla je za Daily Mail kraljevska stručnjakinja Jennie Bond.

Unatoč dijagnozi Charles je i sam potvrdio da se osjeća dobro, a detaljnije informacije o njegovu karcinomu još uvijek nisu otkrivene.

Njegove obveze na sebe su preuzeli supruga Camilla i princ William.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 3 Indira Levak - 1 Indira Levak - 2 Indira Levak - 2 +27 Indira Levak - 1 Celebrity Indira Levak zbunila je pratitelje objavom nove snimke, je li se to odlučila na veliku promjenu imidža?

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Johnny Galecki - 5 Johnny Galecki - 4 Johnny Galecki - 3 Johnny Galecki - 2 +27 Johnny Galecki - 1 Nekad i sad Bio je zvijezda planetarno popularne serije, a gdje je danas? Bez jednog detalja potpuno drugačije izgleda, a evo što je u tajnosti proslavio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene