ulovili je paparazzi

Pogledajte kako se Meghan Markle nosi s teškim vijestima iz kraljevske obitelji, njezine nove fotografije razbjesnile su Britance!

Meghan Markle Meghan Markle Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 7 Princ Harry i Meghan Markle - 5 Meghan Markle - 3 Meghan Markle - 4 Meghan Markle - 2 Meghan Markle i kralj Charles - 2 Meghan Markle i princ Harry - 5 +19 Meghan Markle i princ Harry - 6 Galerija

Meghan Markle snimljena je nekoliko sati prije povratka princa Harryja iz Londona, kamo je otišao posjetiti oca kralja Charlesa nakon što je objavljeno da boluje od raka.

Vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle snimljena je u javnosti prvi put otkako se doznalo da njezin svekar kralj Charles III. boluje od raka.

Paparazzi su je ulovili u automobilu, u blizini njezine i Harryjeve 14 milijuna dolara vrijedne kuće u kalifornijskom Montecitu.

Pogledaji ovo Princ Harry - 1 Celebrity Harry je za susret s kraljem imao manje od sat vremena, a evo gdje se smjestio tijekom boravka u domovini!

Meghan je izgledala opušteno za volanom svojeg Range Rovera i na licu je imala osmijeh, a dok je prolazila kraj paparazza, ispila je i gutljaj kave.

Nove Meghanine fotografije koje su razbjesnile Britance objavio je Daily Mail.

Pogledaji ovo Princ Harry i Meghan Markle Celebrity Harry i Meghan mogli bi biti od velike pomoći kraljevskoj obitelji u ovim teškim trenucima, hoće li napraviti taj potez?

Harry se za to vrijeme vraćao iz Londona, kamo je otišao posjetiti oca odmah nakon što je palača objavila da mu je dijagnosticiran rak.

U domovini se zadržao jedan dan, a s ocem se vidio samo oko 45 minuta te se uopće nije susreo s bratom princem Williamom, kao ni sa šogoricom Kate Middleton, koja se trenutačno oporavlja od operacije abdomena.

Pogledaji ovo Princ William Celebrity Princ William oglasio se prvi put nakon očeve teške dijagnoze, prekinuo je šutnju i o supruzi Kate

Meghan je ostala u Americi s njihovom djecom, sinom Archiejem i kćeri Lilibet, a ona je u Velikoj Britaniji posljednji put bila na sprovodu kraljice Elizabete II.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Turudić sa sinom Ivanom Ivan Turudić s kćeri Nikolinom Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić +10 Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Celebrity Tko su djeca Ivana Turudića? Studirali su u Americi pa su se vratili u Hrvatsku, a evo i kako izgledaju

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić +20 Karmela Vukov-Colić Celebrity Karmela Vukov-Colić pokazala prelijepu kćer i podijelila sretne vijesti: "Budi sretna, najsretnija!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene