Zabrinula je javnost

Kate Middleton prvi put napustila dom nakon povratka s operacije, poznati su i novi detalji o njezinu zdravstvenu stanju

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 3 Kate Middleton s djecom Kate Middleton - 4 Božićna čestitka princa Williama i Kate Middleton Kate Middleton - 2 Kate Middleton Kate Middleton i princ William - 2 +19 Kate Middleton i princ William - 3 Galerija

Bliski prijatelj princeze od Walesa Kate Middleton otkrio je novosti o njezinu zdravstvenu stanju.

Zdravstveno stanje princeze od Walesa Kate Middleton zabrinjava javnost otkako se doznalo da je bila na operaciji abdomena.

Iz palače nisu odali nikakve detalje o njezinom točnom zdravstvenom problemu ni oporavku, no sada je njezin bliski prijatelj utješio javnost.

"Catherine se dobro oporavlja. Veselila se promjeni okoline i moći će se opustiti u Nofrolku dok se William brine o djeci", kazao je princezin prijatelj za Daily Mail, koji je otkrio da je Kate u petak napustila Windsor prvi put nakon operacije te se sa suprugom Williamom i njihovo troje djece trenutno nalazi na kraljevskom imanju Sandringham u Norfolku, gdje boravi i kralj Chalres III. otkako se povukao s dužnosti zbog karcinoma.

Pogledaji ovo Kralj Charles III. Celebrity Ekskluzivno za Dnevnik Nove TV biograf kralja Charlesa otkrio je što će se dogoditi ako mu se stanje pogorša: ''Tu uskače famozna petorka''

Princeza je prije desetak dana puštena iz privatne bolnice London Clinic, gdje je nakon operacije provela gotovo dva tjedna. Njezine kraljevske obaveze odgođene su do daljnjeg, a očekuje se da će joj za oporavak trebati nekoliko mjeseci.

"Na temelju trenutačnih liječničkih savjeta, malo je vjerojatno da će se vratiti javnim dužnostima prije Uskrsa", poručili su iz Kensingtonske palače u jedinom priopćenju o njezinu zdravlju.

Pogledaji ovo Kate Middleton - 1 Celebrity Svi se i dalje pitaju koji je stvarni razlog odlaska Kate Middleton na operaciju, a evo i što će se dogoditi kad ta informacija napokon dospije u javnost!

Otkako je izašla iz bolnice, Kate se oporavljala u Adelaide Cottageu, obiteljskom domu u Windsor Home Parku.

Princ William je proteklog tjedna prvi put javno progovorio o supruzi nakon njezine operacije.

"Htio bih iskoristiti ovu priliku kako bih vam zahvalio za ljubazne poruke podrške za Catherine i mojeg oca, posebice posljednjih dana. To nam jako puno znači", rekao je u govoru koji je održao na gala večeri u znak podrške londonskoj humanitarnoj organizaciji Air Ambulance Charity.

Pogledaji ovo Mirela Forić Srna i Tom Cruise Celebrity Poznata Hrvatica u društvu princa Williama i Toma Cruisea: Pohvalila se zajedničkom fotografijom, a s jednim od njih je i zaplesala!

Palača je zauzela dva vrlo različita pristupa oko planiranih medicinskih zahvata i zdravstvenih problema kralja Charlesa i Kate Middleton.

Dok su oko Charlesa jasno rekli da ide u bolnicu na rutinsku operaciju prostate, te su nakandno objavili i da mu je dijagnosticiran rak, Katein odlazak na operaciju bio je otkriven tek nakon zahvata, a i bolnicu je napustila u strogoj tajnosti.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Alka Vuica Ella Dvornik i Alka Vuica Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 +25 Ella Dvornik - 2 Celebrity Ella Dvornik uhvaćena u prisnim trenucima s našim mladim producentom, držali su se i za ruke!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i mama Ana Severina Mojmira Pastorčić, Severinina mama i Severina Mojmira Pastorčić, Severinina mama i Severina +28 Severina Celebrity Emotivna večer za Severinu: Održala je inspirativan govor, a zbog onog što je rekla njezina majka nije mogla zadržati suze

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene