obitelj ju jedva dočekala!

Kate Middleton napustila je bolnicu, poznati su detalji oporavka, evo kako će to utjecati na njezine kraljevske obveze

Kate Middleton - 4 Kate Middleton - 4 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 3 Kate Middleton - 2 Kate Middleton Kate Middleton - 4 Kate Middleton Kate Middleton i princ Willam Kate Middleton Kralj Charles, kraljica Camila, princ William, Kate Middleton - 1 Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 2 +21 Kate Middleton Galerija

Princeza Kate Middleton izašla je iz bolnice nakon operacije abdomena, a britanski stručnjaci kažu da njezin oporavak tek kreće.

Princeza Kate Middleton puštena je iz bolnice na kućni oporavak nakon što je gotovo dva tjedna provela u bolnici nakon operacije abdomena.

"Princeza Walesa vratila se kući u Windsor gdje će se oporavljati od operacije. Dobro napreduje. Princ i princeza žele zahvaliti cijelom timu Londonske klinike, posebice posvećenim zaposlenicima koji su joj pružili svu potrebnu njegu. Obitelj je zahvalna na svim dobrim željama koje pristižu sa svih strana svijeta", napisala je kraljevska obitelj priopćenje.

S obzirom na zahvat na abdomenu, njezin oporavak trajat će preko četiri mjeseca kako su najavili na početku, a britanski stručnjaci govore da je princeza tek na početku. Iako nisu otkrili zbog čega je točno operirana, nagađa se da bi mogla biti riječ o operaciji slijepog crijeva, žučnog kamenca ili bruha.

Također, dodaju da je nakon operacije s velikim rezom potrebno dva do tri mjeseca da se osoba može kretati bez bolova. Pacijentima koji imaju veću operaciju abdomena savjetuje se da izbjegavaju podizanje bilo čega što je teže od težine punog kuhala za vodu, odnosno 2 ili 3 kilograma.

Kate će također morati raditi laganu tjelovježbu kako bi vratila mišićnu snagu, a trebat će se i šetati minimalno 30 minuta dnevno.

Pogledaji ovo Kralj Charles III. - 2 Celebrity Evo zašto je Kate Middleton tajila svoju operaciju, a kralj Charles svoju svima unaprijed najavio!

Zbog svog stanja, Kate će propustiti i brojne angažmane sljedećih nekoliko mjeseci, a svoja putovanja otkazao je i princ William kako bi bio uz nju. Suradnici inzistiraju da princeza neće biti na vidiku sljedećih nekoliko mjeseci, ali će vjerojatno raditi iza kulisa na svojim projektima iz ranih godina. Nedavno je pokrenula kampanju za podizanje svijesti o važnosti prvih pet godina djetetova života pod nazivom ''Shaping Us''.

''Njezina strast za rane godine je jasna, bit će velik nastavak te kampanje i ona će biti zainteresirana za odlazak i nastavak razgovora s nacijom što je prije moguće'', rekao je suradnik za The Times.

A u tom oporavku pomoći će joj upravo njena djeca te dobi koja su svoju mamu jedva dočekala iz bolnice.

Princ George, princeza Charlotte i princ Louis nisu bili u posjetu majci u bolnicu. A kad je stigla kući, djecu je vidjela tek kad su se vratili iz škole. Za to vrijeme, brigu o djeci preuzeo je William.

Inače, kralj Charles također je pušten iz bolnice u društvu supruge, a savjetovano mu je da sljedećih mjesec dana odgodi obveze.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Bebi Dol - 1 Bebi Dol - 2 Oliver Mandić i Bebi Dol Bebi Dol (FOTO: Screenshot/YouTube) +7 Bebi Dol (Screenshot: Youtube) Oscar 2021 Bila je jedna od najvećih zvijezda ovih prostora, a danas ju i susjedi rijetko vide: "Nažalost, ona je znatno smršavjela"

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Hana Huljić Hana Huljić i Petar Grašo In Magazin: Hana Huljić Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić +21 Vjekoslava i Hana Huljić Celebrity Hana i Grašo snimljeni u Splitu, pogledajte kako se ponašaju u rodnom gradu, njihovi sugrađani nešto ne prestaju komentirati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene