Žarila je i palila

Bila je jedna od najvećih zvijezda ovih prostora, a danas ju i susjedi rijetko vide: "Nažalost, ona je znatno smršavjela"

Oliver Mandić i Bebi Dol Oliver Mandić i Bebi Dol Maja Zlatevska/Cropix 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Bebi Dol - 1 Bebi Dol - 2 Oliver Mandić i Bebi Dol Bebi Dol (FOTO: Screenshot/YouTube) Bebi Dol (Screenshot: Youtube) Bebi Dol (FOTO: Davorin Visnjic/PIXSELL) Bebi Dol (FOTO: Davorin Visnjic/PIXSELL) Bebi Dol Bebi Dol (FOTO: Davorin Visnjic/PIXSELL) Bebi Dol (FOTO: Davorin Visnjic/PIXSELL) +1 Bebi Dol (FOTO: Davorin Visnjic/PIXSELL) Galerija

Bebi Dol žarila je i palila regionalnom glazbenom scenom, no danas se tek rijetko pojavljuje i već je dugo nitko nije vidio.

Legendarna pjevačica Bebi Dol, pravim imenom Dragana Šarić Todorović, žarila je i palila regionalnom glazbenom scenom prije 30-ak godina, 1991. godine predstavljala je Jugoslaviju na Eurosongu s pjesmom "Brazil", no danas rijetko tko zna kako izgleda, pa čak ni gdje živi.

Stoga su se predstavnici srpskih medija odlučili saznati nešto više o pomalo zaboravljenoj 61-godišnjoj Bebi Dol i potražiti je na nekoliko adresa u beogradskoj četvrti Vračar gdje navodno živi.

"Nekoliko puta sam je vidio dok se šetala s dečkom. Svađali su se. Nije bilo ugodno tako nešto čuti ni gledati, čitava ulica orila se od njih dvoje. Nažalost, ona je znatno smršavjela, to je potpuno druga Bebi Dol od onakve kakvu je pamtimo, doslovce je neprepoznatljiva", izjavio je jedan od Bebinih susjeda za Blic.

Bebi Dol mi je uvijek bila:

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Novinari su je čekali nekoliko sati u njezinu susjedstvu, međutim na ulici se nije pojavila, a na prozoru njezina stana stajale su rešetke i rolete su bile spuštene. Navodno živi u podrumskom stanu u koji ulazi kroz garažu.

"Nismo je dugo vidjeli. Čini mi se da je posljednji put ovuda šetala prije dva mjeseca. Posljednje što znam je da živi u podrumu, a da ulazi kroz garažu", ispričala je susjeda koja živi dvije u obližnjoj zgradi.

Bebi Dol proslavila se pjesmama "Iznad duge", "Hajde da", "Bebi Love", "Mustafa", "Brazila", "Rudi", "Krv, sreća, suze i znoj" i drugima, a pažnju domaće javnosti plijenila je i ljubavnom vezom s danas nažalost pokojnim Massimom Savićem. Oni su bili par krajem 80-ih godina, snimili su pjesmu "Sunce sja, trava miriše", ali putevi su im se ipak razdvojili.

Pogledaji ovo Bebi Dol (FOTO: Davorin Visnjic/PIXSELL) Celebrity U Zagreb stigla jedna od najvećih zvijezda Jugoslavije, ali rijetki su je prepoznali

"To je bilo jedno jako veselo društvo, od otprilike desetak ljudi. I bili smo ludi kao puška, svih deset. Uvijek je bilo neke love, nije bilo važno jesam li zaradio ja, ili Bebi, ili neko treći. Živjeli smo na visokoj nozi sve do rata. Živjeli smo intenzivno, lijepo, uzbudljivo, avanturistički. Nismo tada znali kako je to dobro. I onda smo sve zeznuli. Prestala je kompletna komunikacija, životi idu dalje i to je to“, izjavio je svojedobno Massimo u razgovoru za magazin Grazia.

"Nismo se mogli dogovoriti gdje ćemo biti. U Istri, Zagrebu ili Beogradu“, otkrila je i Bebi Dol jednom prilikom.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk Irina Shayk Irina Shayk Irina Shayk - 1 +24 Tom Brady i Irina Shayk - 1 Nekad i sad Izvanserijska ljepotica odrasla je u teškom siromaštvu i morala je raditi od malih nogu, a danas joj se divi cijeli svijet!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 1 +25 Ivana Knoll Celebrity Knoll se pojavila na prestižnom američkom događanju i objavila video, a onda su se pojavile njezine neobrađene fotke!


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene