Ima li razlike?

Knoll se pojavila na prestižnom američkom događanju i objavila video, a onda su se pojavile njezine neobrađene fotke!

Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 3 +19 Ivana Knoll Galerija

Ivana Knoll bila je na utrci američkim punokrvnih konja Pegasus World Cup Invitational Stakes čime se pohvalila i na svojem Instagramu.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll pohvalila se svojim dolaskom na prestižni Pegasus World Cup Invitational Stakes, odnosno utrku američkih punokrvnih konja na kojem se pojavila u pomno biranoj odjevnoj kombinaciji.

"Hvala vam na gostoprimstvu", napisala je Ivana uz svoj video koji je objavila na profilu na Instagramu, a u kojem pozira u ružičastom kompletiću u kojem je naglasila dekolte, ali i duge noge.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

"Noge od dvije milje, ne mogu ih prestati gledati", "Goriš", "Čisti spektakl", "Fenomenalna žena", "Savršenstvo", pišu joj obožavatelji sa svih krajeva svijeta.

Pogledaji ovo Ivana Knoll - 1 Celebrity Knoll se suočila s hejterima koji joj šalju ružne poruke: "Imam magisterij, govorim četiri jezika i da, seksi sam, a vi samo nastavite..."

Knoll inače često kritiziraju da pretjerano uređuje svoje fotografije i snimke, no svejedno je na Instagramu vjerno prate milijuni, a čini se da ni sada nije odoljela da malo ne ukrasi video, dok su na stranici jedne fotografske agencije osvanule njezine neobrađene fotografije

Vidite li vi kakvu razliku?

  • Razlika se vidi iz aviona!
  • Ja ništa ne vidim.
  • Ma Ivana je super uvijek!

Ukupno glasova:

Ivana trenutačno živi u Miamiju, gdje radi kao DJ-ica i druži se sa svjetskim zvijezdama. 

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Kerum Željko i Fani Kerum Željko i Fani Kerum Željko i Fani Kerum +22 Željko i Fani Kerum Celebrity Željko Kerum i njegova Fani nakon dugo su se vremena prošetali zajedno, evo kakve su reakcije izazvali kad su se pojavili na rivi!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Barišić s mamom Nika Barišić s mamom Nika Barišić Nika Barišić +16 Nika Barišić Celebrity Mlada zvijezda Kumova objavila fotografije s mamom, koja je sve očarala izgledom: "Predivna!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene