Rekla im što ih ide!

Knoll se suočila s hejterima koji joj šalju ružne poruke: "Imam magisterij, govorim četiri jezika i da, seksi sam, a vi samo nastavite..."

Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll i Cher - 3 Ivana Knoll i Cher - 2 Ivana Knoll - 1 +21 Ivana Knoll - 1 Galerija

Ivana Knoll se na Instagramu oglasila o komentarima mržnje koje dobiva, pa čak i od svojih kolega DJ-eva.

Naša najpoznatija navijačica i influencerica Ivana Knoll česta je tema komentara javnosti, i pozitivnih i negativnih, a o njima se sada i sama oglasila u pričama na svom Instagramu.

Točnije, Ivana se požalila kako često dobiva hejterske komentare, a požalila se i da su neki DJ-evi ljubomorni na nju jer je sve u životu sama postigla.

"Nikada neću razumjeti kako muškarac može biti ljubomoran na damu! Za sve one muškarce koji žele biti slavni i kolege umjetnike koji siju mržnju o meni - samo nastavite svirati u svojim garažama, dok sam ja stvorena za najveće stvari jer imam veća jaja od svih vas zajedno. S ljubavlju DJ Knoll Doll", napisala je Ivana u jednoj od priča.

Jeste li imali priliku poslušati Ivaninu glazbu?

  • Jesam, dobro joj ide!
  • Zasad ne.

Ukupno glasova:

Dodala je i kako je već odbila milijune dolara zato što ne želi otvoriti svoj profil na stranici za odrasle Only Fans.

"I da, odbijam milijune dolare jer nemam OnlyFans. I da, odbijam milijune dolare zato što nikada neću prodati svoje tijelo i dušu nikome. Niti ću to ikada učiniti! Da, seksi sam i da, govorim četiri jezika i da, imam magisterij iz grafičke tehnologije. I da, sve si sama plaćam, i znam kako biti DJ, imam svoj brend bikinija i najveća sam influencerica u Hrvatskoj i da, radim naporno i na putu sam da postanem najbolja. Ćao", poručila je.

Pogledaji ovo Ivana Knoll - 1 Celebrity Knoll u bikiniju izišla na balkon pa pokazala zavidne rezultate vježbanja, a pratiteljima je postavila jedno zanimljivo pitanje!

Knoll često kritiziraju da pretjerano uređuje svoje fotografije i snimke, no svejedno je na Instagramu vjerno prate milijuni obožavatelja, od kojih je većinu stekla tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, kada su njezine fotografije s tribina obilazile svijet. 

Trenutačno živi u Miamiju, gdje radi kao DJ-ica i druži se sa svjetskim zvijezdama, a već je najavila i da će biti uz naše Vatrene i na nadolazećem Euru.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju David Gail David Gail Shannen Doherty i David Gail David Gail +6 David Gail - 1 Celebrity Preminuo glumac iz kultnog Beverly Hillsa, njegova neutješna sestra potvrdila vijest: "Bio je dar za sve"

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 3 Severina - 5 Severina - 6 +24 Severina - 7 Celebrity Sevkina haljina s prorezima otkrila je njene brutalne trbušne mišiće, pohvale u komentarima samo frcaju: ''Za ovo treba imati tijelo!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene