Tužna vijest

Preminuo glumac iz kultnog Beverly Hillsa, njegova neutješna sestra potvrdila vijest: "Bio je dar za sve"

David Gail David Gail Screenshot/Youtube 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju David Gail David Gail Shannen Doherty i David Gail David Gail David Gail - 1 David Gail - 2 David Gail - 3 David Gail - 4 David Gail - 5 David Gail - 6 +0 David Gail - 7 Galerija

David Gail iz serije "Beverly Hills 90210" preminuo je u dobi od 58 godina.

Američki glumac David Gail, poznat i iz kultne serije "Beverly Hills 90210", preminuo je u dobi od 58 godina, a tu je vijest potvrdio njegov dugogodišnji prijatelj i voditelj podcasta "Beverly Hills, 91210 rewatch" Peter Ferriero.

David je u hit-seriji 90-ih glumio stuarta, zaručnika Brende Walsh, koju je utjelovila Shannen Doherty i s kojom je imao burnu romansu tijekom kratkog putovanja u Las Vegas, a uzrok njegove smrti zasad nije otkriven.

Sjećate li se Davida Gaila iz serije "Beverly Hills 90210"?

  • Sjećam ga se!
  • Baš i ne!

Ukupno glasova:

Ferriero je njemu u čast na društvenim mrežama objavio isječke Davidova gostovanja u njegovu podcastu.

"U spomen na Davida Gaila. Evo nekoliko priča koje je podijelio kada se pridružio podcastu", napisao je Peter pored videa koji je podijelio u priči na Instagramu.

"David je bio dobar čovjek. Netko s kim bih volio više razgovarati. Bio je ispunjen životom i nevjerojatnim pričama i zahvalan sam što sam to saznao. Veoma sam tužan zbog njegova gubitka. Bio je dar za sve nas", napisao je.

Ferriero je obožavatelje koji žele znati više o Davidu uputio na njegovu sestru Katie Colmenares, koja mu je također posvetila dirljivu objavu.

"Jedva da je postojao i jedan dan u mom životu kad nisi bio uz mene, moj pratitelj, moj najbolji prijatelj spreman suočiti se sa svime i s bilo kim", napisala je između ostalog Katie.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Katie Colmenares (@colmenareskatie)

David je bio poznat i po ulozi dr. Joea Scanlona u spin-offu "Opće bolnice Port Charles" koji se prikazivao od 1999. do 2000. godine.

Pogledaji ovo Shannen Doherty Celebrity Brenda iz Beverly Hillsa završila u suzama zbog teškog razdoblja kroz koje prolazi, ali važan susret nikako nije htjela propustiti!

Posljednju ulogu odigrao je u filmu "U raljama zvijeri" iz 2008., a tumačio je i nekoliko likova u videoigri "Blacksad: Under the Skin" 2019. godine. Tijekom svoje duge karijere glumio je i u serijama kao što su "Hitna pomoć" i "Robin's Hoods". Bio je član glavne postave WB-ove sapunice "Savannah", u kojoj je igrao lik Deana Collinsa počevši od 1996. godine.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Keely Shaye Smith - 1 Keely Shaye Smith i Pierce Brosnan Keely Shaye Smith i Pierce Brosnan Keely Shaye Smith - 3 +31 Keely Shaye Smith - 2 Nekad i sad Zbog svog izgleda trpjela je zle komentare koje je njezin suprug odlučno ušutkao, a evo kako je izgledala kad se zaljubio u nju!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 3 Severina - 5 Severina - 6 +24 Severina - 7 Celebrity Sevkina haljina s prorezima otkrila je njene brutalne trbušne mišiće, pohvale u komentarima samo frcaju: ''Za ovo treba imati tijelo!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene