Drži je kao kap vode na dlanu

Zbog svog izgleda trpjela je zle komentare koje je njezin suprug odlučno ušutkao, a evo kako je izgledala kad se zaljubio u nju!

Keely Shaye Smith - 1 Keely Shaye Smith - 1 Profimedia 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Keely Shaye Smith - 1 Keely Shaye Smith i Pierce Brosnan Keely Shaye Smith i Pierce Brosnan Keely Shaye Smith - 3 Keely Shaye Smith - 2 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 3 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 2 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 1 Keely Shaye Smith - 3 Keely Shaye Smith - 2 +25 Keely Shaye Smith - 1 Galerija

Supruga Piercea Brosnana Keely Shaye Smith sinu Dylanu čestitala je rođendan, a na fotografiji iz njegova djetinjstva svu pozornost ukrala je ona, svi se sjećaju koliko je bila lijepa.

Glumac Pierce Brosnan često je tema medija zbog količine ljubavi i poštovanja koje pruža svojoj supruzi Keely Shaye Smith, a naročito je obrambenog stava kad se radi o njezinu izgledu.

Keely je s godinama skupila višak kilograma, zbog čega je doživjela brojne ružne komentare, a on joj je svaki put stao u obranu i pokazao da ljubav nema granice.

No svi se sjećaju da je kao mlada žena i djevojka Keely bila itekako zgodna i lijepa. A tih vremena sad se prisjetila i sama. Povodom sinova rođendana Keely je podijelila nekoliko obiteljskih fotografija, a posebnu pozornost ukrala je ona na kojoj je sinčić Dyaln grli oko vrata dok je imao samo nekoliko godina.

''Sretan 27. rođendan najljubaznijem, najnježnijem, najčudesnijem čovjeku. Tako sam ponosna što sam tvoja mama. Hvala ti što si me poveo na ovo fenomenalno putovanje zvano majčinstvo. Volim te do mjeseca i natrag… svim srcem'', napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Keely Shaye Brosnan (@keelyshayebrosnan)

Sinu je rođendan čestitao i Pierce, a napravio je kolaž od brojnih obiteljskih fotografija uz koji mu je zaželio najljepše želje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial)

Podsjetimo, Keely i Pierce u braku su 23 godine, a njihova ljubav tijekom godina nije nimalo izblijedjela. Pierce i Keely upoznali su se 1994. godine, prije njegove uloge kultnog Jamesa Bonda, a vjenčali su se 2001. godine u Irskoj, što je slomilo srca njegovih obožavateljica. Njihova ljubavna priča jedna je od najljepših u Hollywoodu, a glumac zadivljuje žene diljem svijeta svojim kavalirskim ponašanjem prema supruzi, kojoj otvara vrata automobila te ih paparazzi često znaju uhvatiti kako se ne mogu suzdržati od strasti i ljube se u javnosti.

U svojim tridesetima bili su jedan od najzgodnijih parova u svijetu, a da su se oženili iz ljubavi, dokazuju danas.

''Obožavam svaku oblinu njezina tijela i ona je najljepša žena u mojim očima. A i zato što je majka naše djece. U prošlosti sam je istinski volio zbog toga kakva je osoba, ne samo zbog ljepote, a sada je volim još više zato što je majka moje djece. Jako sam ponosan na nju i uvijek nastojim biti dostojan njezine ljubavi", izjavio je jednom Pierce te ušutkao sve zle jezike.

Zajedno imaju petero djece, od kojih je najstarijeg Seana Pierce dobio u braku s pokojnom suprugom  Cassandrom Harris, s Keely ima Dylana i Paris, a Keely s drugim muškarcem ima Charlotte i Christophera. Više o njima možete pročitati OVDJE.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 5 In Magazin: Baby Lasagna - 1 In Magazin: Baby Lasagna - 2 +14 In Magazin: Baby Lasagna - 3 Celebrity Baby Lasagna otkrio nam je gdje je bio kad je saznao da će nastupiti na Dori: ''Tek nakon nekoliko trenutaka shvatio sam što se upravo dogodilo...''  

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 3 Severina - 5 Severina - 6 +24 Severina - 7 Celebrity Sevkina haljina s prorezima otkrila je njene brutalne trbušne mišiće, pohvale u komentarima samo frcaju: ''Za ovo treba imati tijelo!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene