Razlika se vidi

Bezbroj puta obranio ju je od zlih komentara zbog kilograma, no na njezinim najnovijim fotografijama uočljiva je mala promjena u izgledu

Pierce Brosnan, Keely Shaye Pierce Brosnan, Keely Shaye Profimedia 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Keely Shaye Smith - 5 Keely Shaye Smith - 4 Pierce Brosnan - 2 Pierce Brosnan - 2 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 4 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 1 Keely Shaye-Brosnan, Pierce Brosnan Keely Shaye-Brosnan i Pierce Brosnan - 2 Keely Shaye-Brosnan i Pierce Brosnan - 1 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 2 +23 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 1 Galerija

Glumac Pierce Brosnan bezbroj je puta obranio svoju suprugu Keely Shaye Smith od zlih komentara na račun njezina izgleda i istaknuo da je voli baš takvu, no vjerni fanovi primijetili su na njoj pokoju promjenu.

Glumac Pierce Brosnan i njegova supruga Keely Shaye Smith upoznali su se 1994. godine, prije njegove uloge kultnog Jamesa Bonda, a vjenčali su se 2001. godine u Irskoj, što je slomilo srca njegovih obožavateljica.

Njihova ljubavna priča jedna je od najljepših u Hollywoodu, a glumac zadivljuje žene diljem svijeta svojim kavalirskim ponašanjem prema supruzi, kojoj otvara vrata automobila i paparazzi ih često znaju uhvatiti kako se ne mogu suzdržati od strasti i ljube se u javnosti.

Ono što je mnoge bezbroj puta raznježilo njegov je obrambeni stav prema supruzi.

Naime, Keely je, za razliku od brojnih žena u Hollywoodu, godinama uspješno odolijevala odlascima na estetske korekcije i zahvate, a nije pokleknula ni trendu mršavosti, što su joj mnogi bezrazložno zamjerili, no ne i njezin Pierce.

No njihovi vjerni fanovi primijetili su ipak promjenu u Keelynu izgledu, te se čini kako je ipak smršavjela. 

Na posljednje dvije fotografije koje je s njom objavio vidi se Keelyino mršavije lice nego prije. Ona je sama također objavila novu fotografiju u crnoj svečanoj haljini koja je istaknula njezinu užu figuru nego inače.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial)

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Keely Shaye Brosnan (@keelyshayebrosnan)

Brosnan se nekoliko puta javno zauzeo za nju i ušutkao sve dušebrižnike koji su mu postavljali pitanja o ženinim kilogramima, a jednom je prilikom otkrio i šokantni savjet koji su dobili od bliskih prijatelja.

"Prijatelji su joj čak ponudili operaciju kako bi smanjila težinu, ali bili smo protiv toga. Obožavam svaku oblinu njezina tijela i ona je najljepša žena u mojim očima. A i zato što je majka naše djece. U prošlosti sam je istinski volio zbog toga kakva je osoba, ne samo zbog ljepote, a sada je volim još više zato što je majka moje djece. Jako sam ponosan na nju i uvijek nastojim biti dostojan njezine ljubavi", izjavio je glumac u jednom od intervjua.

Posjetimo, par zajedno ima dvoje djece, sinove Parisa i Dylana. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial)

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 8 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 7 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 6 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 5 +31 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Celebrity Jennifer Lopez i Ben Affleck uhvaćeni na neuobičajenom mjestu za njih, govore li ovi prizori pravu istinu o njima?

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 5 +25 Nives Celzijus - 4 Celebrity Nives Celzijus snimila video u prozirnim tajicama s kožnim tangicama, pogledajte zašto joj svi pišu da je najljepša u Europi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene