Kakva kombinacija!

Nives Celzijus snimila video u prozirnim tajicama s kožnim tangicama, pogledajte zašto joj svi pišu da je najljepša u Europi!

Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 +19 Nives Celzijus i Matea Zeljković - 3 Galerija

Nives Celzijus pozirala je u prozirnim tajicama i kožnim tangicama pa zapalila društvene mreže u tako odvažnoj kombinaciji.

Nives Celzijus malo je toga ostavila mašti svojim pratiteljima na profilu na Instagramu nakon što je objavila video u kojem nosi zanimljivu i pomalo neobičnu modnu kombinaciju.

41-godišnja Nives zauzela je nekoliko seksepilnih poza u prozirnim tajicama, a koje krase i kožne tangice, pa se njezina bujna pozadina našla u prvom planu.

"Idem van sa stilom" napisala je Nives uz video.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

"Predivna uvijek", "Top carice", "Top mačko", "E svaka ti čast kako izgledaš i kako se držiš, jedna od najljepših i najseksepilnijih dama u cijeloj Europi", "Zgodna i lijepa", "Ti se žena s najboljim ukusom za stil", "Savršenstvo bez mane", "Kako si moćna", samo su neki od komentara koje je dobila.

Inače, Nives je ovih dana postala sretna teta nakon što je njezina sestra rodila djevojčicu, a čime se i sama pohvalila na Instagramu. 

Upoznajte našu malu Lu", napisala je uz fotografije na kojima pozira s bebom u naručju, a pokazala je i da su zajedno gledale nedavnu utakmicu Hrvatske i Latvije.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Dražen Scholz - 3 Dražen Scholz - 1 Dražen Scholz - 2 +0 Dražen Scholz Celebrity Bivši bubnjar našeg kultnog benda ide u zatvor zbog nesreće u kojoj je poginuo pješak: "Vaša je obrana neživotna, neuvjerljiva i neistinita"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić, Želim život Lidija Bačić In Magazin: Lidija Bačić i Davor Garić - 1 +26 In Magazin: Lidija Bačić - 4 Celebrity Lidija Bačić ovu pogrešku u krevetu ne bi oprostila niti jednom muškarcu: "Pa bila bih sigurno u šoku. Stalo bi sve!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene