Ne viđamo ih često

Željko Kerum i njegova Fani nakon dugo su se vremena prošetali zajedno, evo kakve su reakcije izazvali kad su se pojavili na rivi!

Željko Kerum Željko Kerum Sasa Buric/Cropix 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Kerum Željko i Fani Kerum Željko i Fani Kerum Željko i Fani Kerum Željko i Fani Kerum Željko i Fani Kerum Željko i Fani Kerum Željko Kerum Željko Kerum Nevenka Bečić i Željko Kerum, 2007. godina +16 Fani i Željko Kerum - 2 Galerija

Željko i Fani Kerum snimljeni su u Splitu u obiteljskoj šetnji, a njihovo pojavljivanje izazvalo je veliki interes građana.

Bivši splitski gradonačelnik Željko Kerum snimljen je u obiteljskoj šetnji splitskom rivom nakon dužeg vremena, a u kojoj su mu se pridružili supruga Fani Kerum i njihova djeca.

Njegovo pojavljivanje obradovalo je neke Splićane koji su se čak poželjeli fotografirati s njim pa su dobro raspoloženi pozirali fotografu Dalmatinskog portala.

Biste li i vi jednu fotografiju s Kerumom?

  • Pa da, zašto ne?
  • Ma nema šanse!

Ukupno glasova:

63-godišnji Željko na sebi je nosio tamno odijelo na koje je iskombinirao crvenu kravatu, šiltericu i karirani šal, dok je 39-godišnja Fani bila elegantna u ružičastom kaputu, crnim hlačama i svjetlijoj dolčeviti, a oboje su poglede sakrili iza sunčanih naočala.

Pogledaji ovo Željko i Fani Kerum na Nassfeldu, 2016. godina Nekad i sad Snježna idila Željka i Fani Kerum: Pridružio im se i njezin brat, zbog kojeg je nastala prava pomutnja!

Nekoliko posljednjih godina rijetko imamo priliku vidjeti zajedno u javnosti i vješto skrivaju svoju privatnost. Vjenčali su se 2013. godine u društvu najbližih prijatelja i obitelji, a zajedno su dobili troje djece - kćer Eleonoru te sinove Zvonimira i Franu, dok Željko s bivšom suprugom Ankicom ima još sinove Joška i Zvonu te kćer Nevu.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk Irina Shayk Irina Shayk Irina Shayk - 1 +24 Tom Brady i Irina Shayk - 1 Nekad i sad Izvanserijska ljepotica odrasla je u teškom siromaštvu i morala je raditi od malih nogu, a danas joj se divi cijeli svijet!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Barišić s mamom Nika Barišić s mamom Nika Barišić Nika Barišić +16 Nika Barišić Celebrity Mlada zvijezda Kumova objavila fotografije s mamom, koja je sve očarala izgledom: "Predivna!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene