Trnovit put do uspjeha

Izvanserijska ljepotica odrasla je u teškom siromaštvu i morala je raditi od malih nogu, a danas joj se divi cijeli svijet!

Irina Shayk Irina Shayk Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk Irina Shayk Irina Shayk Irina Shayk - 1 Tom Brady i Irina Shayk - 1 Irina Shayk - 7 Irina Shayk - 5 Irina Shayk - 4 Irina Shayk - 1 Irina Shayk - 3 +18 Irina Shayk - 2 Galerija

Irina Shayk danas je jedna od najtraženijih manekenki na svijetu, a njezin put do uspjeha bio je trnovit.

Manekenka Irina Shayk jedna je od onih žena čija ljepota s vremenom ne blijedi i ne prestaje izazivati divljenje otkako je svijet prvi put čuo za nju.

Da je oduvijek bila izvanserijska ljepotica, potvrdila je svojim fotografijama iz djetinjstva koje je objavila na Instagramu.

Irina je pokazala kako je izgledala kao 16-godišnjakinja i kao djevojčica, a podijelila je i jednu staru fotografiju s majkom Olgom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Irina je danas jedna od najtraženijih manekenki na svijetu, no njezin put do uspjeha bio je trnovit.

Rođena je 6. siječnja 1986. godine u malom ruskom gradu Jemanželinsku kao Irina Valerjevna Šajhlislamova. Kći je tatarskog rudara Valerija Šajhlislamova i Ruskinje Olge koja je u vrtiću podučavala djecu glazbi.

Irina je sa šest godina počela svirati klavir i tri godine kasnije roditelji su je upisali u glazbenu školu, koju je pohađala sedam godina. Istodobno je svirala klavir i pjevala u zboru jer je majka željela da ide njezinim stopama.

Kad joj je bilo samo 14 godina, ostala je bez oca, koji je preminuo od posljedica teške upale pluća.

Zbog toga je obitelj bila suočena s teškim siromaštvom i njezina je majka morala raditi dva posla kako bi prehranila Irinu i njezinu sestru Tatianu. Kako bi financijski pomogla obitelji, Irina je još kao djevojčica radila razne poslove.

Unatoč teškom djetinjstvu uspjela je završiti srednju školu i upisati studij marketinga, no sestra ju je nagovorila da se prebaci u kozmetičku školu. To se ispostavilo kao dobar potez jer ju je tamo ju je zamijetio lokalni modni agent kojeg je očarala svojom ljepotom, pa je 2004. sudjelovala na izboru ljepote i osvojila titulu Miss Čeljabinska.

Pogledaji ovo Irina Shayk - 2 Celebrity Irina Shayk pozirala u nikad provokativnijem izdanju: "Ti si jedna od najljepših žena na svijetu, ali to ne znači da ti sve pristaje"

Iste godine preselila se u Moskvu i ondje započela manekensku karijeru, a dvije godina kasnije preselila se u Pariz. Ispočetka joj nije bilo lako jer je zarađivala tek 60 eura tjedno, pa je morala dijeliti stan s još nekoliko djevojaka.

Njezin veliki proboj dogodio se 2007. kada je postala zaštitno lice jednog brenda donjeg rublja, iste je godine pozirala i za naslovnicu Sports Illustrated Swimsuit izdanja, a ostalo je povijest.

Irini je danas 38 godina, a za njom se još otimaju vodeće modne kuće, pozira za naslovnice najvećih modnih časopisa i zaštitno je lice luksuznih brendova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Pozornost javnosti oduvijek je plijenila i svojim ljubavnim životom jer je ljubila neke od najpoželjnijih frajera na svijetu.

S glumcem Bradlyjem Cooperm u vezi je bila četiri godine, a zajedno su dobili i kćer Leu De Seinu. Prekinuli su 2019. godine, no ostali su bliski te su zbog svoga prisnog odnosa čak nekoliko puta poticali i glasine o pomirenju.

Pogledaji ovo Bradley Cooper - 7 Celebrity Bradley Cooper na crveni tepih poveo je neodoljivo društvo, tatina preslika bila je prava atrakcija prisutnima!

Prije njega bila je pet godina u vezi s jednim od najuspješnijih nogometaša današnjice Cristianom Ronaldom, koji je ubrzo nakon prekida s Irinom upoznao ljubav svojeg života, Georginu Rodriguez.

Još jedan zavodnik na popisu njezinih bivših jest trgovac umjetnina Vito Schnabel, koji je ljubio i manekenku Heidi Klum te glumice Madalinu Gheneu i Amber Heard. Povezivali su je i s reperom Kanyeom Westom, s kojim se intenzivno družila dok se on razvodio od Kim Kardashian, a zatim i sa zvijezdom američkog nogometa Tomom Bradyjem, nakon što se on razveo od manekenke od Gisele Bündchen.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov i Danica Šuput Nenad Tatarinov i Danica Šuput Danica Šuput i Bloom - 1 Danica Šuput i Bloom Tatarinov +25 Danica Šuput i Bloom - 2 Celebrity Nenad Tatarinov pozirao s punicom, čija je Maja slika i prilika, a neki su je i zamijenili za nju!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Barišić s mamom Nika Barišić s mamom Nika Barišić Nika Barišić +16 Nika Barišić Celebrity Mlada zvijezda Kumova objavila fotografije s mamom, koja je sve očarala izgledom: "Predivna!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene