Njegova jedina

Bradley Cooper na crveni tepih poveo je neodoljivo društvo, tatina preslika bila je prava atrakcija prisutnima!

Bradley Cooper - 7 Bradley Cooper - 7 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper - 10 Bradley Cooper - 3 Bradley Cooper - 2 Bradley Cooper - 1 Bradley Cooper - 8 Bradley Cooper - 6 Bradley Cooper - 5 Bradley Cooper - 4 Bradley Cooper - 9 Bradley Cooper - 4 +21 Bradley Cooper - 3 Galerija

Bradley Cooper raznježio je sve prisutne na posljednjem crvenom tepihu na koji je poveo svoju kćer Leu, pogledajte njihove preslatke prizore.

Glumac Bradley Cooper bio je jedna od zvijezda na premijeri svojega novog filma ''Maestro'' u Los Angelesu, a na crvenom tepihu imao je jedno posebno društvo.

Njegova kći Lea de Seine prvi je put s tatom kročila na crveni tepih, a cijelo vrijeme strpljivo je pozirala uz glumca u haljinici tigrastog uzorka. Oko sebe je nosila i crvenu torbicu, a odmah je vidljivo da ima tatine prodorne plave oči.

6-godišnju Leu tata je uključio i u ovaj film u kojem glumi mlađu verziju lika Jamie Bernstein, a koju je utjelovila Maya Hawke.

Leine mame Irine Shayk nije bilo na vidiku, a javnosti nije poznato jesu li ona i Bradley opet zajedno ili je on u tajnoj vezi s manekenkom Gigi Hadid s kojom je nekoliko puta viđen na večeri.

Bliski prijatelji tvrde da su Gigi i Bradley samo dobri prijatelji te da ih je upravo Irina i upoznala te da među njima nema ništa više.

Iako su se rastali 2019. godine, Irina i Bradley ostali su u prijateljskim odnosima i zajedno su brinuli o kćeri.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Leon i majka Blerta Dajaku - 4 Leon i majka Blerta Dajaku - 1 Leon i majka Blerta Dajaku - 3 Leon i majka Blerta Dajaku - 2 +27 Blerta Dajaku - 2 Celebrity Nitko ne vjeruje da je ovo mama našeg hajdukovca: ''Oni nisu isto godište? Ma ovo nije moguće!''

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Gotovac - 4 Ante Gotovac - 3 Ante Gotovac - 6 Ante Gotovac - 5 +8 Ante Gotovac - 2 Nekad i sad Sjećate se perioda kad je Ante Gotovac bio na vrhuncu slave u Hrvatskoj? Tad se pojavljivao na svim događanjima, a evo kako su se poznati Hrvati tada zabavljali!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene