Jasno je zašto mu se dopada!

Mini-haljina privlačila je poglede na manekenku koja se u posljednje vrijeme često druži s 20 godina starijim glumcem

Gigi Hadid - 4 Gigi Hadid - 4 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Gigi Hadid - 6 Gigi Hadid - 3 Gigi Hadid - 2 Gigi Hadid - 5 Gigi Hadid - 1 Gigi Hadid Gigi Hadid - 8 Gigi Hadid - 5 Gigi Hadid - 4 Gigi Hadid - 3 +19 Gigi Hadid - 2 Galerija

Slavna američka manekenka Gigi Hadid u minici je pokazala zašto je jedan od najtraženijih modela na svijetu, a za nju je zapeo i poznati glumac Bradley Cooper s kojim se sve češće druži.

Američka manekenka Gigi Hadid uhvaćena je na ulicama New Yorka dok je odlazila na druženje sa slavnim prijateljicama, a njezina modna kombinacija svima je zapela za oko.

Gigi je nosila mini-haljinu koja je istaknula njene vitke noge zbog kojih je odmah jasno zašto je jedan od najtraženijih modela na svijetu. Uz to, nosila je i crne čizme do koljena te torbicu te punđicu koja je trenutno trend u svijetu.

Pokraj paparazza žurila je u jedan restoran sa sushijem gdje su je čekale Selena Gomez, Taylor Swift i Sophie Turner kako se podružile.

A večer prije, Gigi je viđena u društvu poznatog glumca Bradleyja Coopera s kojim ju se u posljednje vrijeme često viđa. Odmah su počela kružiti i šuškanja kako je ovo novi holivudski par, ali ni manekenka ni glumac nisu još ništa potvrdili.

Bradleya i Gigi upoznala je njegova bivša partnerica i majka njegove kćeri Irina Shayk.

''Gigi je Bradleyja upoznala preko Irine i njihovih zajedničkih prijatelja u industriji'', rekao je izvor za The Messenger.

''Gigi i Irina bile su bliske tijekom godina dok su radile zajedno, a Gigi i Bradley su se družili i prije, ali uvijek je bilo prijateljski u društvenim okruženjima'', nastavio je izvor.

Bradley i Irina, koji su se razveli 2019. nakon četiri zajedničke godine, imaju 6-godišnju kćer Leu, a Gigi ima trogodišnju kćer Khai koju je dobila s bivšim Zaynom Malikom.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Vitasović Alen Vitasović Alen Vitasović - 2 Alen Vitasović - 1 +26 Alen Vitasović Celebrity Alen Vitasović završio u bolnici pa poduzeo korak koji je rastužio njegove fanove: "Ipak, jak sam ja, nije mi prvi put"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić Hana Huljić - 4 Hana Huljić - 5 +25 Hana Huljić - 2 Celebrity Hana Huljić oglasila se na društvenim mrežama nakon nekoliko mjeseci i podijelila lijepe vijesti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene