Imala je dozvolu?

Svjetski poznata ljepotica uhićena je na carinskoj kontroli, evo što su pronašli kod nje, a zbog čega se jedva izvukla!

Gigi Hadid - 7 Gigi Hadid - 7 Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Gigi Hadid - 3 Gigi Hadid - 4 Gigi Hadid - 9 Gigi Hadid - 6 Gigi Hadid - 2 Gigi Hadid - 1 Gigi Hadid - 5 Gigi Hadid - 8 Gigi Hadid Gigi Hadid +11 Leonardo DiCaprio i Gigi Hadid - 4 Galerija

Gigi Hadid i njena prijateljica uhićene su na početku svog odmora na Kajmanskim otocima zbog posjedovanja droge, izvukle su se uz novčanu kaznu.

Manekenka Gigi Hadid i njena prijateljica uhićene su u zračnoj luci na Kajmanskim otocima zbog posjedovanja marihuane i pribora za drogiranje, pišu strani mediji.

28-godišnjakinja je putovala s prijateljicom Leah McCarthy, a djevojke su stigle privatnim mlažnjakom u međunarodnu zračnu luku Owen Roberts 10. srpnja i prošle carinu sa svojom prtljagom. Međutim, agenti carinske i granične kontrole pronašli su malu količinu trave i korištenog posuđa za konzumaciju, pišu američki mediji.

Iako je utvrđeno da je marihuana bila za osobnu upotrebu, Hadid i McCarthy uhićene su pod optužbom za unošenje marihuane i pribora za pušenje kanabisa na otočje. Završile su u pritvoru, nakon čega su puštene uz jamčevinu. Hadid i McCarthy pojavile su se pred sudom 12. srpnja i priznale krivnju. Obje su kažnjene novčanom kaznom od 1000 dolara.

"Gigi je putovala s marihuanom kupljenom legalno u New Yorku s medicinskom dozvolom. Također je legalna za medicinsku upotrebu i na Velikom Kajmanu od 2017. Njezin dosje ostao je čist i uživala je u ostatku odmora", poručio je njen glasnogovornik.

Međutim, ovo im nije pokvarilo odmor pa se Gigi nakon što se ova vijest pročula pohvalila novim fotografijama s ljetovanja na društvenim mrežama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Inače, Gigi je jedan od najpoznatijih svjetskih modela, a iza sebe ima i vezu s bivšim članom One Directiona Zaynom Malikom s kojim ima i kći Khai.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lionel Messi Antonela Roccuzzo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo +28 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Zanimljivosti U svoju suprugu zaljubio se još kao dječak, ponovo ih je spojila tragedija, a iako je on puno veća zvijezda, pored nje nitko ne gleda u njega!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Letizia - 8 Kraljica Letizia - 7 Kraljica Letizia - 3 Kraljica Letizia - 2 +20 Kraljica Letizia - 1 Celebrity Vijest o njihovoj ljubavi bila je iznenađenje za sve jer se ona nije uklapala u kraljevske okvire, no danas su jedan od parova u koje se drugi ugledaju

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene