Pokušali se sakriti, ali...

Šuškanja o ljubavi novog moćnog para sve su glasnija, a paparazzi su ih sada uhvatili na zanimljivu mjestu

Gigi Hadid Gigi Hadid Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo DiCaprio i Gigi Hadid - 2 Leonardo DiCaprio i Gigi Hadid - 1 Leonardo DiCaprio i Gigi Hadid - 3 Leonardo DiCaprio i Gigi Hadid - 4 Leonardo DiCaprio Leonardo DiCaprio Leonardo DiCaprio i Camila Morrone Leonardo DiCaprio Gigi Hadid Gigi Hadid +4 Gigi i Bella Hadid - 3 Galerija

Leonardo DiCaprio i Gigi Hadid snimljeni su ispred restorana u New Yorku iako su se potrudili sakriti lica od paparazza koji su ih spremno dočekali.

Holivudski miljenik Leonardo DiCaprio uživao je u večeri s manekenkom Gigi Hadid u jednom njujorškom restoranu, nakon što su šuškanja o njihovoj ljubavnoj vezi sve glasnija.

Pogledaj i ovo Gigi Hadid i Bradley Cooper Nema više skrivanja! Holivudski miljenik žena i slavna manekenka konačno potvrdili ono o čemu se mjesecima šuškalo

48-godišnji oskarovac i 27-godišnja Gigi snimljeni su ispred restorana, gdje se on bezuspješno pokušao sakriti ispod tamne šilterice i maske za lice, a ona skrivala ispod šala, ali paparazzi su ih na vrijeme uočili.

Ovo im je prvi izlazak u javnost nakon što su viđeni kako se zajedno druže na zabavi povodom Noći vještica na koju su stigli s Giginom sestrom Bellom, prijateljicom Irinom Shayk i trgovcem umjetnina Hellyjem Nahmadom.

Iako je poznato da DiCaprio voli manekenke, zanimljivo je da je Gigi starija od djevojaka s kojima je dosad izlazio jer je poznato da nijedna od njegovih bivših nije bila starija od 25 godina.

Također, ako su glasine o njihovoj vezi točne, ovo će biti prvi put da izlazi sa ženom koja ima dijete. Gigi je majka djevojčice Khai, koju je dobila s bivšim dečkom, pjevačem Zaynom Malikom, s kojim je prekinula krajem prošle godine.

Nakon što su fotografije navodnog para procurile u javnost, izvor je za medije potvrdio da među njima postoji nešto.

"DiCaprio nije netko tko će skakati iz veze u vezu i želi da se situacija s Gigi razvija polako. Uživa biti slobodan i njih dvoje još nisu ekskluzivni", kazao je izvor za E! News. "Gigi i Leo družili su se već nekoliko puta i sviđaju se jedno drugom. Gigi misli da je on jako kul tip. Većina njihovih druženja proizašla je iz toga što se kreću u istim krugovima", dodao je izvor.

Glumac i manekenka na tulumu su snimljeni kako se dodiruju i šapuću jedno drugom na uho.

Prije Gigi Leoonarda su povezivali s 22-godišnjom Ukrajinkom Marijom Beregovom, s kojom je viđen kako napušta jedan noćni klub u St. Tropezu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 5 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 3 +25 Severina - 4 Celebrity Severina se skinula u minijaturni badić, a onim što je uslijedilo sve je raspametila: "Senzacionalno!"

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Nicki Aycox - 4 Nicki Aycox - 6 Nicki Aycox - 1 Nicki Aycox - 5 +8 Nicki Aycox - 4 Celebrity Popularna glumica preminula nakon borbe s teškom bolešću, mislila je da ima koronu, a onda je uslijedila strašna dijagnoza

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene