Prava ljepotica

Novu DiCaprijevu djevojku paparazzi prate u stopu, a njena ljepota nije promakla ni slučajnim prolaznicima

Maria Beregova - 1 Maria Beregova - 1 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maria Beregova - 3 Maria Beregova - 2 Maria Beregova - 4 Maria Beregova - 5 Maria Beregova - 6 Maria Beregova - 7 Maria Beregova - 19 Maria Beregova - 18 Maria Beregova - 17 Maria Beregova - 16 +20 Maria Beregova - 15 Galerija

Mlađahna djevojka Leonarda DiCaprija Maria Beregova viđena je u javnosti prvi put nakon početka šuškanja da je zavela 47-godišnjeg glumca.

22-godišnja ljepotica Maria Beregova viđena je u javnosti prvi put nakon što su krenula šuškanja da je zavela jednog od najpoznatijih svjetskih neženja Leonarda DiCaprija.

Pogledaj i ovo Kelly Rohrbach i Leonardo DiCaprio - 3 pamtimo je i iz Baywatcha Nakon prekida s Leonardom DiCaprijom utjehu je pronašla u milijarderu, a njene nove fotografije otkrile su lijepe vijesti!

Lijepa Ukrajinka kupovala je donje rublje u londonskim buticima, a paparazzi su je uhvatili u šetnji ispred trgovina. Maria je nosila širok traperice te ultra kratki topić koji je prekrio samo njene grudi. Sve to uskladila je uz torbicu i dugu ogrlicu koja je imala veliki privjesak križa.

Maria i Leonardo viđeni su prije nekoliko dana kako napuštaju jedan noćni klub u St. Tropezu, a odmah su krenula šuškanja o novoj ljubavi samo dan nakon što se pročula vijest da je DiCaprio prekinuo petogodišnju vezu s Camilom Morrone.

Beregova trenutačno živi u Londonu nakon što se rastala od svojeg supruga Masouda Abdelhafida. Masoud je vlasnik velikog modnog lanca u Monaku, a unuk je ministra vanjskih poslova i odanog sluge Gadafija. Tamošnji građani nazivaju ga ''hodajućom enciklopedijom'', a nije poznato kako je pronašao Beregovu te koliko je njihov brak trajao.

Beregova je odrasla u Švicarskoj, gdje je i pohađala privatne škole, a u Londonu studira farmaceutske znanosti kako bi preuzela tvrtku svoje obitelji.

Maria se pridružila klubu mlađahnih djevojaka Leonarda DiCaprija. Javnost je primijetila kako su sve glumčeve djevojke bile mlađe od 25 godina, a kad bi napunile 25, vezu bi s njima prekinuo. Još se ne zna hoće li i Beregova doživjeti ovakvu sudbinu, a javnosti je već poznato kako se glumac nikako ne želi skrasiti i osnovati obitelj pa mu iz tog razloga odgovaraju mlađahne djevojke.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Hadžiavdagić Tabaković - 2 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 14 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 4 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 3 +28 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 5 Celebrity Naša influencerica pokazala tretman podizanja stražnjice koji izgleda vrlo bolno: ''Samo da guza bude top''

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jonah Hill Jonah Hill Jonah Hill (Foto: AFP) Jonah Hill, Gianna Santos (Foto: Profimedia) +4 Jonah Hill, Gianna Santos (Foto: Profimedia) Celebrity Utjehu od problema pronašao je u lijepoj djevojci, a malo tko je znao s čime se nosio zadnjih 20 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene