Srčano su navijale!

Slavne sestre bile su glavna atrakcija tribina US Opena, jedna od njih pažnju fotografa krala je bujnim dekolteom!

Gigi i Bella Hadid Gigi i Bella Hadid Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Gigi i Bella Hadid - 1 Gigi i Bella Hadid - 2 Gigi i Bella Hadid - 3 Serena Williams i Meghan Markle - 2 Bella Hadid - 3 Bella Hadid - 2 Bella Hadid Bella Hadid - 6 Bella Hadid - 4 Bella Hadid - 5 +6 Bella Hadid (Foto: Instagram) Galerija

Bella i Gigi Hadid bodrile su Serenu Williams na ovogodišnjem US Openu, a njihove fotografije s tribina izazvale su brojne simpatije.

Serena Williams je na ovogodišnjem US Openu imala cijelu vojsku slavnih navijačica i navijača, među kojima su se najviše isticale lijepe sestre Bella i Gigi Hadid koje su se iskazale u navijanju za prijateljicu.

Pogledaj i ovo Mohamed Hadid i Shiva Safai (Foto: Profimedia) Nesuđeni bračni par Otkriven razlog prekida multimilijunaša koji je bankrotirao i njegove 32-godine mlađe zaručnice

Dodatnu pažnju na tribinama plijenile su svojim modnim kombinacijama, naročito Bella koja slovi kao jedna od naljepših žena svijeta, a koja je za tu priliku istaknula bujni dekolte.

Osim njih, Serenu su bodrili glumica Zendaya, pjevač Jared Leto, umirovljena skijašica Lindsey Vonn, igrač golfa Tiger Woods i mnogi drugi.

Serena je inače bila prva gošća podcasta Meghan Markle, a otkrila je kako će teme razgovora biti vrlo važne i poučne.

''Uživala sam razgovarati o toliko važnih tema sa svojom dragom prijateljicom Meghan kao njezinom prvom gošćom na podcastu #archetypes'', napisala je Serena uz njihovu fotografiju koju je objavila na profilu na Instagramu.

Dvije uspješne žene upoznale su se 2010. godine na tulumu Super Bowla, ponovno su se susrele 2014. godine na Beach Bowlu, a sudeći prema britanskim medijima, odmah su kliknule te ostale dobre prijateljice.

Serena je prisustvovala i vjenčanju Meghan i princa Harryja 2018. godine, a sudjelovala je i na slavlju povodom trudnoće s njihovim prvim djetetom Archiejem.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović 2 +25 Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Kolinda u pripijenoj haljini istaknula liniju za poželjeti, pogledajte fotke zbog kojih joj pišu da je najljepša!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea Renata Končić Minea Minea Minea +17 Minea Celebrity Minea u ultrakratkoj haljini izbacila noge u prvi plan, tko bi joj ovakvoj odolio: "Lijepa da ti pamet stane"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene