Priča kao iz bajke

Vijest o njihovoj ljubavi bila je iznenađenje za sve jer se ona nije uklapala u kraljevske okvire, no danas su jedan od parova u koje se drugi ugledaju

Kraljica Letizia i kralj Filip Kraljica Letizia i kralj Filip Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Letizia - 8 Kraljica Letizia - 7 Kraljica Letizia - 3 Kraljica Letizia - 2 Kraljica Letizia - 1 Kraljica Letizia - 4 Kraljica Letizia - 5 Kraljica Letizia - 5 Kraljica Letizia - 4 Kraljica Letizia - 2 +17 Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia - 5 Galerija

Španjolska kraljica Letizia sve je začarala novom pojavom u Madridu, a na događanje je stigla u pratnji svog supruga kojeg je zaljubljeno promatrala i nakon 19 godina braka.

Španjolska kraljica Letizia bila je glavna zvijezda dodjele nagrada u Madridu na koju je stigla sa svojim suprugom kraljem Filipom.

Bračni par bio je fokus fotografa čim su stigli na ovo događanje, a iako je pokraj nje bio kralj, Letizia je ipak bila glavna atrakcija u predivnoj plavoj satenskoj haljini koja je padala uz njenu figuru, a sve je uskladila sa zlatnom torbicom i elegantnim sandalama na petu.

Letizia i Filip zajedno su pozirali za fotografe, a kraljica je u svog supruga u nekoliko navrata gledala zaljubljeno baš kao da su na početku svog braka.

A njihov brak krenuo je prije 19 godina nakon što se rastala od prvog supruga.

Naime, danas 50-godišnja Letizia bila je udana za pisca i srednjoškolskog profesora Alonsa Guerrera Perezua, s kojim je prije udaje bila deset godina u vezi, no razvod je uslijedio samo godinu dana nakon vjenčanja. Nakon razvoda neko je vrijeme živjela sama, a onda je upoznala princa Filipa, s kojim je započela romansu koju su skrivali kao zmija noge, pa su njihove zaruke mnogima bile veliko iznenađenje. Štoviše, cijela zemlja bila je u šoku jer se prijestolonasljednik oženio ženom koja ne potječe iz plemićke obitelji, i to još razvedenom.

Kraljevska je palača 2003. godine objavila vijest o zarukama, a ona se nedugo nakon toga uselila u posebno krilo palače kako bi mu bila bliže. Vjenčanje se održalo šest mjeseci kasnije i bilo je prvo kraljevsko vjenčanje održano u Madridu u posljednjih sto godina jer su Filipovi roditelji svoje bračne zavjete izrekli u Ateni, a njegove sestre u Sevilli i Barceloni.

Iako je već bila udana, Letizia se vjenčala samo kod matičara, pa Crkva taj brak nije smatrala pravovaljanim, stoga nije bilo problema oko njezine udaje u katedrali u centru Madrida. Par danas slovi kao jedan od najljepših kraljevskih parova svijeta, a zajedno su dobili i dvije kćeri.

Letizia, inače, dolazi iz obitelji srednjeg sloja, a prije no što je postala dio kraljevske obitelji radila je kao novinarka i dopisnica CNN-a iz Španjolske.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Filip i Branislav Glumac Jadranka Sloković (Foto: PR) Danijela Martinović i Branislav Glumac Branislav Glumac +10 Branislav Glumac Celebrity Mnogi su zaboravili da je najpoznatija hrvatska odvjetnica bila u braku s našim književnikom, a evo tko je i kako izgleda njihov sin!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lionel Messi Antonela Roccuzzo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo +28 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Zanimljivosti U svoju suprugu zaljubio se još kao dječak, ponovo ih je spojila tragedija, a iako je on puno veća zvijezda, pored nje nitko ne gleda u njega!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene