evo i što izbjegava!

Poznata je tajna fit figure španjolske kraljice: Ovo je strogi režim prehrane kojeg se pridržava, a tu je i posebna vrsta vježbanja!

Kraljica Letizia - 6 Kraljica Letizia - 6 Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Letizia - 5 Kraljica Letizia - 4 Kraljica Letizia - 3 Kraljica Letizia - 2 Kraljica Letizia - 1 Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia - 6 Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia - 5 Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia - 3 Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia - 6 Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia - 7 +10 Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia - 5 Galerija

Španjolska kraljica Letizia, gdje god se pojavi, oduševljava svojom vitkom figurom, a ovo je tajna njezina jelovnika zbog kojeg je u tako dobroj formi.

Španjolska kraljica Letizia jedna je od najljepših žena svijeta, a gdje god da dođe svojom pojavom oduševi sve prisutne.

Iako ima 50 godina, Letizia se može pohvaliti iznimno vitkom figurom, a za nju je zaslužan vrlo poseban jelovnik i tjelovježba.

Nakon ustajanja u 7 ujutro, Letizia je poznata po tome da dan započne svojom posebnom vrstom joge koja stavlja naglasak na preciznost i usklađenost i drži poze dulje od prosjeka kako bi se izgradila snaga i tonirali mišići.

Ovaj oblik joge ne samo da se smatra korisnim za one koji žele izgubiti težinu, već nudi i niz dobrobiti za živčani sustav, imunološki sustav i kvalitetu sna.

''Ona obično iskoristi taj prvi sat da trči kroz vrtove Zarzuela. Kraljica ima i osobnog trenera koji svako jutro dolazi u Palaču. Trenira u privatnoj obiteljskoj teretani, a radi vježbe s utezima, malo kardio i boksa'', dodao je bliski izvor.

Ali, ako ne i najveću zaslugu, ovdje ipak nosi prehrana.

U svojoj dijeti kraljica kombinira najbolju mediteransku hranu s elementima Perricone dijete.

Perriconeova dijeta, nazvana po dr. Nicholasu Perriconeu, usredotočuje se na protuupalnu hranu za koju se kaže da potiče unutarnje zdravlje i dobrobit, uključujući losos, nemasne proteine, orašaste plodove, svježe voće i povrće te zdrava ulja.

Smatra se jednom od najzdravijih na svijetu, fokusirana je na dugoročnu dobrobit, a također se može pohvaliti svojstvima protiv starenja i višestrukim dobrobitima za kožu.

Ova jedinstvena mješavina nudi nekoliko potencijalnih prednosti za one koji žele poboljšati svoje zdravlje i dobrobit, uključujući pozitivne učinke na crijevni mikrobiom, prema Sasu Parsadu, nutricionistu iz The Gut Co.

Osim toga, Letizia izbjegava šećer i nikad ne jede gotova jela, smrznutu hranu ili pizzu.

Što se tiče pića, kraljica pod svaku cijenu izbjegava kavu, gazirana pića i alkohol.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 6 +25 Lidija Bačić - 3 Celebrity Bombastična figura Lidije Bačić ocrtavala se u tijesnoj haljini, ali sve je još više očarala prednjim dijelom outfita, koji je otkrio sve njezino bogatstvo!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 2 +26 Jelena Karleuša - 3 Celebrity Karleuša bez donjeg rublja stala na kraj komentarima na račun njenog izgleda i korištenja fotošopa, svima je ovo zapelo za oko!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene