savršen odabir za nju!

Bombastična figura Lidije Bačić ocrtavala se u tijesnoj haljini, ali sve je još više očarala prednjim dijelom outfita, koji je otkrio sve njezino bogatstvo!

Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 5 Duje Klaric / CROPIX 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 6 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 +19 Lidija Bačić - 4 Galerija

Lidija Bačić za nastup na Splitskom festivalu odabrala je blještavu roza haljinu koja je naglasila njezinu bombastičnu liniju.

Pjevačica Lidija Bačić raspametila je publiku kada se pojavila na pozornici u uskoj haljini s dubokim izrezima na gornjem dijelu.

Sve poglede mamio je njezin bogati dekolte, ali i bujna stražnjica.

Valovi u kosi i roza ruž na usnama dali su dodatan dašak glamura tom modnom izričaju.

Osim izgledom, Lile je publiku zagrijala i svojim vrhunskim glasom, ali i zavodljivim plesnim pokretima.

Lidija je pozirala s još nekim glazbenicima koji su se našli na Splitskom festivalu, a o kome je riječ, možete pogledati u našoj galeriji.

Sviđa li vam se Lidijino izdanje za Splitski festival?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Inače, Lile se ponosi time što ne uređuje svoje fotografije i snimke koje objavljuje na društvenim mrežama, o čemu je jednom prilikom progovorila i za naš portal.

"Ti pusti filtri, ja to stvarno ne razumijem, potpuno te izobliče, ali tko voli, nek' izvoli. Ja ih ne koristim jer često sam u kontaktu s publikom pa ne bih voljela da se netko iznenadi kad me vidi, da se pitaju jesam li to ja. Više volim taj efekt kad mi kažu da sam uživo još bolja", ispričala nam je pjevačica.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić - 4 Ivana Mišerić u kampanji za Karat Jewelry - 5 Ivana Mišerić u kampanji za Karat Jewelry - 8 Ivana Mišerić u kampanji za Karat Jewelry - 9 +24 Ivana Mišerić u kampanji za Karat Jewelry - 11 Celebrity Naša voditeljica otvorila dušu o ljubavi svog života i najtežem trenutku s kojim se suočila: ''Ne sramim se priznati da sam potražila psihijatrijsku pomoć...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 5 +25 Žanamari Perčić - 1 Celebrity Raskošne grudi mamile su poglede u sićušnom bikiniju, ali svi su nahvalili brutalno isklesano tijelo Žanamari za koje sate i sate provodi u teretani!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene