''splitska kraljica''

Lidija Bačić u uskoj haljinici istaknula bujne grudi, a uz fotografiju je otkrila i gdje se nalazi!

Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 2 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić i Buryana - 2 Lidija Bačić i Buryana - 3 Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 1 +22 Lidija Bačić - 2 Galerija

Lidija Bačić objavila je fotografiju iz kafića s pogledom na more.

Pjevačica Lidija Bačić pokazala je svojim pratiteljima kako uživa u jednom splitskom kafiću.

Objavila je fotografiju na kojoj sjedi na fotelji s pogledom na more, a na sebi ima tigrastu haljinicu s dubokim izrezom koji je odmah u prvi plan stavio njezino raskošno poprsje.

Lidija je pozirala sa sunčanim naočalama potpuno opuštena, a ispred nje se na stolu nalazila šalica kave.

"Sretno mjesto", napisala je u opisu pa za lokaciju označila Split.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIDIJA BACIC LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

"Prekrasan ambijent", "Savršena žena", "Pa i ja bi tako", "Predivna", "Ti si bila i ostala splitska kraljica", glasili su neki komentari.

Lile se inače ponosi i time što ne uređuje svoje fotografije i snimke koje objavljuje na društvenim mrežama, o čemu je jednom prilikom progovorila i za naš portal.

"Ti pusti filtri, ja to stvarno ne razumijem, potpuno te izobliče, ali tko voli, nek' izvoli. Ja ih ne koristim jer često sam u kontaktu s publikom pa ne bih voljela da se netko iznenadi kad me vidi, da se pitaju jesam li to ja. Više volim taj efekt kad mi kažu da sam uživo još bolja", ispričala nam je pjevačica.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Opačak - 4 Ana Opačak - 5 Ana Opačak Ana Opačak - 1 +13 Ana Opačak - 2 Celebrity Naša pjevačica na pozornici otkrila sretne vijesti: "Ovo je stvarno jedan lijepi dio života koji sam uživala čuvati za sebe!"

  1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci - 2 Marko Ciboci - 3 Marko Ciboci - 6 Marko Ciboci - 1 +26 Marko Ciboci - 4 Celebrity Ciboci se pohvalio golišavim fotkama s egzotične lokacije na kojoj se trenutačno odmara, do izražaja su došli mišići: ''Ma što zgodan, prezgodan!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene