krenuo maminim stopama

Mnogi su zaboravili da je najpoznatija hrvatska odvjetnica bila u braku s našim književnikom, a evo tko je i kako izgleda njihov sin!

Jadranka Sloković, Severina Jadranka Sloković, Severina Bruno Konjevic/Cropix 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Filip i Branislav Glumac Jadranka Sloković (Foto: PR) Danijela Martinović i Branislav Glumac Branislav Glumac Branislav Glumac Jadranka Sloković i Čedo Prodanović Jadranka Sloković (Foto: Samir Cerić Kovačević) Jadranka Sloković (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Jadranka Sloković (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Jadranka Sloković (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) +4 Jadranka Sloković (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Galerija

Jadranka Sloković s bivšim suprugom Branislavom Glumcem dobila je sina Filipa, koji je krenuo njezinim stopama.

Jadranka Sloković uživa status jedne od najpoznatijih hrvatskih odvjetnica, no mnogi ne znaju da je iza nje brak s našim književnikom, s kojim je dobila i sina.

Jadranka se s 23 godine udala za Branislava Glumca, razveli su se krajem devedesetih, a u braku su dobili sina Filipa Glumca.

Bivši supružnici ostali su u dobrim odnosima i Jadranka je u ožujku došla podržati Branislava na premijeri predstave "Zagrepčanka", rađenoj prema njegovu najpoznatijem romanu iz 1974. godine. Oca je tada došao podržati i sin Filip te su skupa pozirali fotografima, a fotografiju pogledajte u galeriji.

Inače, Filip je krenuo stopama svoje majke i postao je odvjetnik, a roditeljima je krajem 2018. godine podario i unuka.

"Jedva sam čekala. Veseli me i mislim da je mom sinu bilo vrijeme da se pobrine za tu bebu. Pa, jedva čekam da nekoga počnem maziti jer je moj sin prevelik da se da maziti. Naravno, nastojat ću biti dobra baka, a s druge strane, nisam odustala od posla, tako da moram raditi neku ravnotežu", izjavila je tada Jadranka za IN magazin.

Odvjetnica je od 2002. godine u sretnoj vezi s kolegom Čedom Prodanovićem, koji također iza sebe ima propali brak, u kojem je dobio sina Srđana.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Pauley Perrette Pauley Perrette Pauley Perrette Pauley Perrette +10 Pauley Perrette Nekad i sad Nema šanse da prepoznate omiljenu televizijsku forenzičarku na novim fotkama, potpuno se promijenila otkako je napustila hit-seriju!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 +25 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Celebrity Kolinda oduševila mlađahnim izgledom, fanovi su oduševljeni novim fotkama: "Kakva moćna žena našeg doba, ti si kao vino!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene