''ponosni smo na tebe!''

Kolinda oduševila mlađahnim izgledom, fanovi su oduševljeni novim fotkama: "Kakva moćna žena našeg doba, ti si kao vino!"

Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Facebook 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 +19 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović javila se na svom profilu na Facebooku i otkrila kako je posljednjih dana boravila u Vilniusu, gdje se održava NATO-ov summit.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović oglasila se na društvenim mrežama i otkrila gdje se i zašto nalazi, a potom pokazala i kako se odjenula za taj događaj.

Proteklih dana boravila je u Vilniusu, u kojem se održava NATO-ov summit, a za tu je prigodu odabrala svečani stajling.

Naime, istaknula je svoju nevjerojatnu figuru u crnom odijelu ispod kojeg je nosila kričavo žutu bluzu. Kosu je svezala u svoju čuvenu punđu, a na licu je imala laganu šminku.

"Nevjerojatno sam se provela u Vilniusu tijekom NATO-ova summita. Šarm grada i živahna atmosfera zaista su predivni. Zatvor Lukiškós danas je kulturni centar. Veliko hvala ljudima Vilniusa na srdačnoj dobrodošlici, gostoprimstvu i strpljenju tijekom ovog povijesnog summita. Sretna sam i ponosna što sam bila dio događaja", stajalo je u opisu.

"Ko vino", "Predivna dama", "Kakva moćna žena našeg doba", "Ponosni smo na tebe", "Ti si kao vino, što starije to bolje", samo su neki od komplimenata.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Mateo i Izabel Kovačić - 1 Mateo i Izabel Kovačić - 3 Mateo i Izabel Kovačić - 4 Mateo i Izabel Kovačić - 5 +27 Mateo i Izabel Kovačić - 7 Celebrity Mateo Kovačić objavio je rijetke obiteljske fotografije, a one sa sinčićem posebno su raznježile pratitelje!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković - 2 Sandra Perković - 5 Sandra Perković Sandra Perković +25 Sandra Perković Celebrity Sandra Perković pokazala tijelo u badiću i pozvala na ljetovanje u Hrvatskoj: ''Zahvalit ćete mi poslije!''

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene