Uskoro baka

Moćna odvjetnica progovorila o tome je li zbilja opaka, ali otkrila i čemu se to najviše veseli

Jadranka Sloković (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Jadranka Sloković (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Sloković (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Jadranka Sloković (Foto: Dnevnik.hr) - 3 +0 Jadranka Sloković (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija

Jadranka Sloković progodila je o privatnom stvarima, o kojima ne govori često.

Jadranka Sloković uživa status najpoznatije hrvatske odvjetnice, a često je i na vrhu liste Hrvatica s najviše stila. Ipak, prati je glas da je najbolja, ali i najopakija domaća odvjetnica.

Pogledaj i ovo Jadranka Sloković (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Opasna i u šetnji Najmoćnija hrvatska odvjetnica ponovno prošetala špicom u leopard izdanju

''Nisam ni najbolja, nisam ni najopakija. To su priče koje ljude vesele. Ja radim svoj posao kao i svi druge moji kolege. Svi smo u nekim situacijama opaki, u nekima nismo. U nekima uspješni, u nekima malo manje uspješni, i to je to'', kazala je Jadranka Sloković.

Umjesto skromne gospođe Sloković, o njezinoj kvaliteti na sav glas viču njezini rezultati. Snage je udružila sa svojim poslovno-ljubavnim partnerom Čedom Prodanovićem pa ne čudi da je u pitanju tandem iz snova. Ipak, natjecateljski duh uvijek je prisutan pa vole odmjeriti snage u sudnici.

''Ne radimo iste stvari, ali nemamo više te godine da se trebamo uspoređivati i reći tko je jači. Mi dobro djelujemo kao tandem, naviknuli smo se raditi zajedno i zapravo sve ono što nedostaje onom drugom ili ovaj prema tome, dobro funkcioniramo'', kazala je odvjetnica koja će uskoro postati baka.

''Jedva sam čekala. Veseli me i mislim da je mom sinu bilo vrijeme da se pobrine za tu bebu. Pa, jedva čekam da nekoga počnem maziti jer je moj sin prevelik da se da maziti. Naravno, nastojat ću biti dobra baka, a s druge strane, nisam odustala od posla, tako da moram raditi neku ravnotežu'', priznaje.

A kad za dvadesetak dana dođe unuk, Jadranka će automatski zablistati i na vrhu liste najzgodnijih baka. U sudnici ili izvan nje, što god ova dama odjene, izgleda besprijekorno.

''Ja imam neki svoj stil, odnosno ideju što ja mogu nositi, pa onda to i nosim. Vrlo jednostavno. Nekom se nešto sviđa, nekom se ne sviđa, i to vam je tako. Ja, naravno, i zbog posla koji radim moram biti pristojno odjevena i tako se pokušavam oblačiti, a sad... Muškarci imaju nogomet, žene imaju modu, pa dođemo na isto'', iskrena je.

Na popisu Jadrankinih klijenata našli su se i Severina, Ivo Sanader, Zdravko Mamić, a trenutačno zastupa i Ivicu Todorića. Ovakvi megazahtjevni slučajevi traže maksimalan angažman.

''To je posao koji u određenim periodima zna bit vrlo naporan, stradava i obitelj, nema se vremena za neka privatna druženja jer postoje periodi kad naprosto ne možete prestati raditi'', priznaje.

Što je još otkrila Jadranka Sloković, pogledajte u videoprilogu. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Benedict Cumberbatch (Foto: Dnevnik.hr) Benedict Cumberbatch (Foto: Profimedia) Benedict Cumberbatch (Foto: Profimedia) Benedict Cumberbatch (Foto: Profimedia) +0 Benedict Cumberbatch (Foto: Profimedia) inMagazin Slavni glumac otkrio problem s Hrvatskom: ''Ne znam mogu li o tome govoriti. Još me boli''

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman (Getty Images) Nicole Kidman i Keith Urban (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) +5 Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Celebrity Holivudska zvijezda priznala kako se puno toga odriče za dobrobit obitelji: "Morate reći ne nekim stvarima"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene