"Uskoro..."

Hana Huljić oglasila se na društvenim mrežama nakon nekoliko mjeseci i podijelila lijepe vijesti!

Hana Huljić Hana Huljić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić Hana Huljić Hana Huljić - 4 Hana Huljić - 5 Hana Huljić - 2 Hana Huljić Hana Huljić - 5 Hana Huljić Hana Huljić Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić +19 Vjekoslava, Tonči i Hana Huljić Galerija

Hana Huljić je na svojem profilu na Instagramu najavila novosti koje priprema.

Supruga Petra Graše, Hana Huljić Grašo nakon rođenja kćerkice Albe povukla se iz javnosti i posvetila majčinstvu, a rijetko se oglašava i na društvenim mrežama.

No sada je imala dobar povod za objavu na svojem profilu na Instagramu, gdje se oglasila nakon nekoliko mjeseci.

"Uskoro nove autorske dječje pjesmice i uspavanke na YouTube kanalu", napisala je Hana uz ilustraciju medvjedića koji spava pod zvjezdanim nebom, a u heštegovima je označila i svoj YouTube kanal "Hana Baby Channel".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hana Who (@hana.huljic)

"Bravo!", "Zasigurno najljepše s ovih prostora", podržali su je pratitelji u komentarima, a kolegica i prijateljica Mia Dimšić uputila joj je emotikone sa srcima.

Nedavno je na društvenim mrežama osvanula snimka na kojoj se Hana i Grašo zabavljaju u Beogradu s njezinim roditeljima i Jelenom Rozgom. Prije toga je dugo nismo imali priliku vidjeti.

Podsjetimo, Hana se u veljači 2022. vjenčala s Petrom Grašom, a u srpnju iste godine rodila je kćerkicu Albu.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Beatrice, Supertalent - 1 Beatrice, Supertalent - 2 Beatrice, Supertalent - 3 Beatrice, Supertalent - 4 +4 Beatrice, Supertalent - 5 Celebrity Sigurni smo da apsolutno nitko nije bio spreman na vještinu kojom se ova žena došla predstaviti u Supertalent, žiri je sve gledao u šoku i nevjerici!  

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ena Nižić, Supertalent - 1 Ena Nižić, Supertalent - 13 Ena Nižić, Supertalent - 12 Ena Nižić, Supertalent - 11 +29 Ena Nižić, Supertalent - 9 Celebrity Prvo su se lile suze, a onda je žiri Supertalenta napravio nešto što nikad dosad nije: ''Možda Maja plače jer zna da je došao kraj njezinoj karijeri!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene