kakvo tijelo!

Nakon ove fotografije svima je jasno zašto je jedna od najtraženijih žena na svijetu, prizori su ovo koji su sve ostavili bez daha!

Gigi Hadid - 6 Gigi Hadid - 6 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Gigi Hadid - 5 Gigi Hadid - 7 Gigi Hadid - 1 Gigi Hadid - 2 Gigi Hadid - 3 Gigi Hadid - 8 Gigi Hadid - 4 Gigi Hadid - 10 Gigi Hadid - 9 Gigi Hadid - 5 +20 Gigi Hadid - 1 Galerija

Gigi Hadid podijelila je rođendanske fotografije sa svojom kćerkicom Khai koju ima s poznatim pjevačem, ali na jednoj fotografiji privukla je pozornost na svoje trbušne mišiće.

Slavna svjetska manekenka Gigi Hadid sa svojim je obožavateljima podijelila kako je izgledala rođendanska proslava trećeg rođendana njene kćerkice Khai. Uz nekoliko fotografija torte, podijelila je i njihove zajedničke fotografije, a jedna je posebno privukla pozornost.

Ležeći na pijesku pored plićaka i naslonjena na laktove, Gigi je sve ostavila bez daha u narančastom kupaćem kostimu. Do izražaja su došli njezini isklesani trbušni mišiću i vitka figura zahvaljujući kojoj je je jedna od najpoznatijih manekenki danas.

Khai je dobila u vezi s bivšim članom One Directiona Zaynom Malikom, a par je prekinuo pred kraj 2021. godine nakon šest godina veze.

Potom su je spajali s brojnim poznatim frajerima, među kojima i Leonardom DiCaprijem, ali zasad je, koliko se zna, manekenka još uvijek slobodna.

Gigi je dospjela na modne piste velikih brendova, a nosila je i revije za donje rublje Victoria's Secreta.

Podsjetimo, Gigi je nedavno dospjela na glavne naslovnice medija jer su ona i njena prijateljica uhićene su u zračnoj luci na Kajmanskim otocima zbog posjedovanja marihuane i pribora za drogiranje. 28-godišnjakinja je putovala s prijateljicom Leah McCarthy, a djevojke su stigle privatnim mlažnjakom u međunarodnu zračnu luku Owen Roberts 10. srpnja i prošle carinu sa svojom prtljagom. Međutim, agenti carinske i granične kontrole pronašli su malu količinu trave i korištenog posuđa za konzumaciju. Iako je utvrđeno da je marihuana bila za osobnu upotrebu, Hadid i McCarthy uhićene su pod optužbom za unošenje marihuane i pribora za pušenje kanabisa na otočje. Završile su u pritvoru, nakon čega su puštene uz jamčevinu. Hadid i McCarthy pojavile su se pred sudom 12. srpnja i priznale krivnju. Obje su kažnjene novčanom kaznom od 1000 dolara.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić i Antonio Ergotić Blanka Vlašić i Antonio Ergotić Blanka Vlašić i Antonio Ergotić Antonio Ergotić i Joško Vlašić +25 Blanka i Venera Vlašić Nekad i sad On je bio najozbiljniji dečko Blanke Vlašić prije supruga Rubena, bili su u vezi tri godine i zajedno su živjeli, a prekid su dugo tajili!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput - 1 Celebrity Šuput se pohvalila promjenom koja je sve oduševila pa priznala: "Muž mi je rekao da doma izgledam kao opanak!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene