Zgodan je!

Miljenik žena odrekao se svog zaštitnog znaka i iznenadio promjenom zbog koje sad izgleda još bolje!

Bradley Cooper Bradley Cooper Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper - 4 Bradley Cooper - 2 Bradley Cooper - 3 Bradley Cooper - 1 Irina Shayk i Bradley Cooper - 15 Irina Shayk i Bradley Cooper - 14 Irina Shayk i Bradley Cooper - 13 Irina Shayk i Bradley Cooper - 12 Irina Shayk i Bradley Cooper - 9 Bradley Cooper i Irina Shayk +16 Bradley Cooper i Irina Shayk Galerija

Bradley Cooper je šetajući ulicama New Yorka pokazao svoju novu frizuru, a koja je za oko zapela i paparazzima koji su se tamo našli i snimili ga.

Holivudski glumac i miljenik žena Bradley Cooper pokazao je svoju novu frizuru, u šetnji njujorškim West Villageom u kojoj su ga zamijetili i paprazzi.

48-godišnji Bradley posljednjih je nekoliko godina nosio dužu kosu, no sada je odlučio da je vrijeme za promjenu i ošišao se skroz na kratko. U šetnji je snimljen u ležernom izdanju dok je razgovarao na mobitel, a pažnja fotografa koje je privukao nije mu zasmetala.

Glumca se često može vidjeti u šetnji s njegovom kćerkicom Leom De Seinom koju je dobio s bivšom partnericom Irinom Shayk, no ovaj put je bio sam. Njih dvoje su nakon razvoda zakopali ratne sjekire, a ljetos su zajedno bili u Italiji gdje su ih paparazzi snimili u prisnim trenucima tijekom obiteljske vožnje brodom, dok su se grlili i nježno milovali. Kasnije su uhvaćeni i na večeri na kojoj su sjedili jedno kraj drugog, a Cooperova ruka često je zalutala na Irininu ruku kako bi ju dodirnuo.

Iako su se rastali 2019. godine, Irina i Bradley ostali su u prijateljskim odnosima i zajedno brinu o kćeri. Prvi su put bili povezani 2015. godine, vijest da su zajedno potvrdili su godinu dana kasnije, a 2017. godine poželjeli su dobrodošlicu svojoj djevojčici.

No 2019. godine prekinuli su nakon glasina da njega i pjevačicu Lady Gagu, s kojom je radio na snimanju filma "Zvijezda je rođena", povezuje nešto više od prijateljstva, a nakon toga Irinu su povezivali s reperom Kanyeom Westom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 10 Maja Šuput - 9 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 7 +25 Maja Šuput - 6 Celebrity Maja Šuput podijelila prve fotografije s rođendanske fešte za pamćenje, za nju je odabrala baš neobično mjesto, a pazila je na svaki detalj!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin Weekend media festival, Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović, Melkior Bašić Weekend media festival, Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović, Melkior Bašić Weekend media festival, Damir Tomljanović, Melkior Bašić +30 Weekend media festival, Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović, Melkior Bašić Zanimljivosti Chef Vuki pokazao svoju sestru Ivanu i pohvalio se njezinim velikim uspjehom: ''Bravo, sis!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene