ponosni brat

Chef Vuki pokazao svoju sestru Ivanu i pohvalio se njezinim velikim uspjehom: ''Bravo, sis!''

Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin Weekend media festival, Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović, Melkior Bašić Weekend media festival, Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović, Melkior Bašić Weekend media festival, Damir Tomljanović, Melkior Bašić Weekend media festival, Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović, Melkior Bašić Weekend media festival, Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović, Melkior Bašić Weekend media festival, Melkior Bašić Weekend media festival, Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović, Melkior Bašić Stjepan Vukadin - 3 Stjepan Vukadin +24 Stjepan Vukadin - 2 Galerija

Stjepan Vukadin pohvalio se na svom Instagramu uspjehom svoje sestre Ivane koja je diplomirala.

Jedan od trojice članova žirija popularnog kulinarskog showa MasterChef, Stjepan Vukadin, imao je povod za slavlje.

Naime, na Instagramu je prvi put pokazao svoju sestru Ivanu koja je diplomirala.

"Bravo, siss", napisao je te dodao emotikon srca.

Ivana ima dugu smeđe-crvenu kosu i smeđe oči te dosta sliči svom bratu Stjepanu.

Fotografiju možete pogledati u našoj galeriji.

Stjepan je nedavno objavio niz manekenskih fotografija zbog kojih su mu pratitelji poručili da mu nije mjesto samo u kuhinji, nego i na pisti. 

Inače, za naš portal otkrio je i da je njegova strast poslije kuhanja - motor.

''Da, volim motore. Taj osjećaj koji mi motor pruža. Opuštenost i povezanost s prirodom, a opet u drugu ruku adrenalin. Svaki slobodan trenutak kada sam u mogućnosti odvajam za vožnju motorom s ekipom, naravno uz svakodnevne vožnje na posao, s posla itd. Otkad sam položio, uvijek sam volio motore. Krenuo sam sa skuterom, poslije se prebacio na motore. Trenutno mi je ovo treći motor po redu. Krenuo sam s 250ccm, prešao na 600ccm i sad evo 1100ccm. Mislim da sam našao motor koji mi paše i odgovara'', otkrio je.

Chef Vuki, kako je sam sebe nazvao na Instagramu, osim obaveza u MasterChefu ima i gomilu obaveza i veliku odgovornost i u vlastitom restoranu il Ponte u Trogiru. Bez njegove ekipe na poslu, kaže, bilo bi teško.

''Tri mjeseca sam u Zagrebu na snimanju i svaki slobodan vikend, to jest slobodne dane, idem u restoran. Imam dobru, posloženu i uigranu ekipu u restoranu i ovim putem im želim zahvaliti jer bez njih moje odsustvo na neko vrijeme ne bi bilo moguće. Hvala, ekipa. Restoran il Ponte mi je na prvom mjestu. Nikada ne bih dozvolio da posao "pati" tako da sam uzeo i nekoliko ljudi više nego što je realno potrebno, samo da sve funkcionira kako treba i da bi njima bilo lakše sve odraditi dok mene nema'', rekao je.

U braku je sa suprugom Katarinom s kojom ima sina Gabriela, a on je zbog svoje slatkoće ukrao tatine fanove na društvenim mrežama.

''Gabriel je već s godinu, godinu i pol pokazivao afinitete prema kuhanju, kao i svako drugo dijete pretpostavljam. Za drugi rođendan je poželio tavu i poklopac. Jel' trebam što više reći... Supruga i ja smo mislili da je neka prolazna faza, međutim pokazalo se da ipak nije. Pomalo smiješno, ali Gabrielu je kuhanje sve. Dok druga djeca na YouTube-u gledaju crtiće, Gabriel gleda videorecepte, a tek je napunio tri godine. Sve nekako pretvori u alat za kuhanje, pa tako je na primjer mali klavir postao gradele. Čak je i svu djecu u vrtiću zainteresirao za kuhanje. Vidjet ćemo gdje će to sve ići, kojim tokom. Tko zna, možda jednog dana postane i chef, iako sad za mene već je'', govori ponosno Stjepan.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 5 +27 Žanamari Perčić - 4 Celebrity Žanamari navukla crvene kupaće tangice pa uz poznate stihove objasnila da ljeto za nju još nije gotovo!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Donna D'Errico - 1 Donna D'Errico - 2 Donna D'Errico - 3 Donna D'Errico - 3 +21 Donna D'Errico - 1 Nekad i sad Paparazzo fotke razotkrile kako zvijezda "Baywatcha" stvarno izgleda s 55 godina, ali ona od ovakvih objava ne odustaje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene