Danas ga nema nigdje

Sjećate se perioda kad je Ante Gotovac bio na vrhuncu slave u Hrvatskoj? Tad se pojavljivao na svim događanjima, a evo kako su se poznati Hrvati tada zabavljali!

Ante Gotovac Ante Gotovac Davor Puklavec/Pixsell 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ante Gotovac - 4 Ante Gotovac - 3 Ante Gotovac - 6 Ante Gotovac - 5 Ante Gotovac - 2 Ante Gotovac - 1 Simona i Ante Gotovac - 7 Simona i Ante Gotovac - 6 Simona i Ante Gotovac - 5 Simona i Ante Gotovac - 3 +2 Simona i Ante Gotovac - 2 Galerija

Ante Gotovac je 2009. godine bio na vrhuncu popularnosti, a sada su se pojavile njegove fotografije iz tog perioda.

Ante Gotovac nekad je bio jedno od viđenijih poznatih lica u javnosti, posjećivao je razna društvena događanja i zabave na kojima mu se nerijetko pridružila tadašnja supruga Simona.

No kada bi izašao sam Ante je uvijek bio okružen atraktivnim ženama, a sada su se pojavile fotografije koje su nas na to podsjetile, a koje su snimljene na promociji video spota grupa Connect i Smilea provokatora u Zagrebu. Ante je tamo bio jedna od glavnih zvijezda i dobro raspoložen je pozirao, a kako je izgledao u doba najveće slave pogledajte u našoj galeriji.

Ante Gotovac i Simona Mijoković nekad su bili jedan od najpoznatijih domaćih parova i svojim turbulentnim odnosom privlačili su veliku pozornost javnosti. Vjenčali su se 2005. u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici i u braku proveli šest godina, a zajedno su dobili i kćer Gabrielu, koja je danas ima 17 godina.

Simona, inače, posljednjih deset godina živi potpuno drugačijim životom od onog kada je bila u braku s Antom. Sreću je sada pronašla u molitvi i obiteljskoj idili, a sa suprugom Stanislavom i četvero djece živi u Austriji.

Ante se nakon razvoda od Simone preselio u Beograd kako bi okrenuo novu životnu stranicu, što dalje od poroka i razuzdanog načina života koji je vodio u Zagrebu.

"To je meni bila duže vrijeme želja i eto uspjele su se poklopiti karte tako da mi se pružila prilika i dat ću sve od sebe da moj boravak u Beogradu uspije’, rekao je tada Ante za RTL koji je neko vrijeme proveo u komuni zbog odvikavanja od droge.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 2 Charles Pearce i Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik s mamom i bakom +26 Ella Dvornik - 2 Celebrity Iskrena Ella Dvornik: ''Nisam završila srednju školu, i to me kopkalo, stalno su me osuđivali...''

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Bruno i Matea Kovačević Bruno i Matea Kovačević Bruno i Matea Kovačević Bruno i Matea Kovačević +15 Bruno Kovačević Celebrity Poznati Hrvat iznenadio novim imidžem, a njegovu atraktivnu suprugu i bivšu rukometašicu dugo nismo vidjeli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene