"Ova me rodila"

Mlada zvijezda Kumova objavila fotografije s mamom, koja je sve očarala izgledom: "Predivna!"

Nika Barišić Nika Barišić Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Barišić s mamom Nika Barišić s mamom Nika Barišić Nika Barišić Nika Barišić Nika Barišić, Momčilo Otašević Nika Barišić i Ana Uršula Najev Domagoj Ivanković i Nika Barišić Domagoj Ivanković i Nika Barišić Nika Barišić +10 Nika Barišić na Instagramu - 1 Galerija

Nika Barišić proslavila je 25. rođendan, a tim je povodom objavila i fotografije na kojima pozira s mamom.

Glumica Nika Barišić, koju gledamo u hit-seriji "Kumovi" kao Laru Gotovac, ovog vikenda proslavila je 25. rođendan.

Tim je povodom na društvenim mrežama objavila i fotografije na kojima pozira sa svojom majkom.

"Ova me rodila", šaljivo je napisala u opisu fotki, a njezina mama sve je očarala izgledom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nika Barišić (@_nikabarisic)

"Lijepa na majku", "Predivna majka", "Draga Lara, prelijepa fotka", neki su do komplimenata koje su dobile mama i kći, a Niki su u komentarima mnogi uputili i lijepe želje povodom rođendana.

Pogledaji ovo Domagoj Ivanković i Nika Barišić Nekad i sad Pogledajte koliko su se Josip i Lara iz Kumova promijenili od početka snimanja serije: "Smršavili ste u međuvremenu!"

Niku je serija "Kumovi" vinula u zvijezde, a donijela joj je i puno više od slave.

"Ja se nekako osjećam da sam odrasla na Kumovim. Je to zapravo bilo dvije i pol godine, ali obzirom da je mi je prvi projekt i da je tako intenzivan ja sam se već nakon prve sezone osjećala kao da sam puno toga naučila... Kamoli sad!", ispričala nam je nedavnom intervjuu.

Tom nam je prilikom otkrila i što gledatelji mogu očekivati od Lare u novoj sezoni serije, koja se trenutno prikazuje na Novoj TV.

"Pa Lara se stvarno jako promijenila od početka snimanja do sada, ove sezone ćete vidjeti Larinu emotivnu stranu", najavila je.

Pogledaji ovo Nika Barišić na Instagramu - 2 Nekad i sad Lara iz ''Kumova'' oduševila objavom fotografija sa seta serije: ''Moja prva klapa 2021. i zadnja Zokijeva 2023.!''

S nama je podijelila i neke svoje planove za 2024. godinu.

"Imam neke kazališne projekte koji bi trebali izaći do 6. mjeseca, a jedan od tih projekata će se jako svidjeti gledateljima Kumova", otkrila je Nika.

Inače, "Kumovi" su najgledanija domaća serija, a drugu godinu zaredom su i u finalnoj je utrci za nagradu Zlatni studio u kategoriji TV serija.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Pete Sampras Pete Sampras Pete Sampras i supruga Bridgette Pete Sampras i supruga Bridgette sa sinovima +7 Pete Sampras Nekad i sad Nove fotografije teniske legende šokirale su javnost, toliko se promijenio da ga više nije lako prepoznati!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Livaković Helena Livaković Dominik i Helena Livaković - 3 Dominik i Helena Livaković - 2 +26 Dominik i Helena Livaković - 3 Celebrity Supruga Dominika Livakovića sve je raznježila novim fotografijama njihova sinčića, odmah ćete primijetiti i što je naslijedio od mame!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene