Još nema ni mjesec dana

Supruga Dominika Livakovića sve je raznježila novim fotografijama njihova sinčića, odmah ćete primijetiti i što je naslijedio od mame!

Dominik i Helena Livaković Dominik i Helena Livaković Tomislav Kristo/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Livaković Helena Livaković Dominik i Helena Livaković - 3 Dominik i Helena Livaković - 2 Dominik i Helena Livaković - 3 Dominik i Helena Livaković - 4 Dominik i Helena Livaković - 5 Dominik i Helena Livaković - 6 Dominik i Helena Livaković - 1 Dominik i Helena Livaković - 2 +20 Dominik i Helena Livaković Galerija

Helena i Dominik Livaković postali su roditelji prije manje od mjesec dana, a nove fotografije njihova sinčića sve su raznježile.

Vratar hrvatske nogometne reprezentacije i turskog Fenerbahčea Dominik Livaković i njegova supruga Helana početkom ove godine postali su roditelji dječaka Joakima.

Helena je rodila u Petrovoj bolnici u Zagrebu, a par je vijest o dolasku prinove uspješno držao u tajnosti do samog kraja.

Pogledaji ovo Helena Livaković Zanimljivosti Pogledajte kakve je fotografije Helena Livaković objavljivala tijekom trudnoće, stvarno je bilo teško primijetiti da čeka dijete

Sada je Helena objavila preslatke fotografije njihove sinčića kojima je raznježila pratitelje.

Helena je podijelila jednu fotografiju na kojoj sinčića drži u naručju, a na drugoj je pokazala njegove ručice i stopala. Fotografije pogledajte u galeriji.

Iako je sinu sakrila lice, vidi se da je od mame naslijedio njezinu gustu, tamnu kosu, za koju ona često dobiva komplimente.

Dominik je ranije objavio još jednu fotografiju sinčića, na kojoj se vidi samo njegova ručica, a uz nju je otkrio i da je rođen 6. siječnja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dominik Livaković (@dominiklivakovic40)

Podsjetimo, Dominik i Helena par su od 2017. godine, a vjenčali su se u lipnju 2022. u Zadru. Ona se prije udaje prezivala Matić.

Pogledaji ovo Dominik i Helena Livaković - 1 Celebrity Helena Livaković predivnom fotografijom s novorođenim sinom uputila čestitku za rođendan svom Dominiku!

Lijepa Helena, koju zbog izgleda uspoređuju s Meghan Markle, ne voli puno toga otkrivati o sebi, no tijekom Svjetskog prvenstva u Katru 2022. godine privukla je veliku pozornost javnosti jer je supruga vjerno bodrila na svakoj utakmici u njegovu dresu.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Sabljić - 1 Maja Sabljić - 3 Maja Sabljić - 2 +0 Maja Sabljić - 4 Nekad i sad Bila je simbol ljepote naših prostora, a onda se sa suprugom odselila u Hollywood, i danas živi na visokoj nozi!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Nada Mamić Nada Mamić i Tihana Harapin Zalepugin Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić i Zdravko Mamić +15 Zdravko Mamić i Jelena Planinić Celebrity Prva supruga Zdravka Mamića snimljena u javnosti nakon dugo vremena, evo zašto su se njih dvoje vjenčali čak dvaput!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene