dobro je to sakrila!

Pogledajte kakve je fotografije Helena Livaković objavljivala tijekom trudnoće, stvarno je bilo teško primijetiti da čeka dijete

Helena Livaković Helena Livaković Igor Kralj/PIXSELL 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Livaković - 8 Helena Livaković - 9 Helena Livaković - 11 Helena Livaković - 3 Helena Livaković - 4 Helena Livaković - 5 Helena Livaković - 6 Helena Livaković - 7 Helena Livaković - 1 Helena Livaković - 1 +20 Helena Livaković - 2 Galerija

Helena Livaković cijelu trudnoću bila je aktivna na društvenim mrežama, a sve je uspjela sakriti objavljujući stare fotografije.

Supruga nogometaša Dominika Livakovića, Helena u subotu je rodila dječaka u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a ime još nije otkriveno javnosti.

Helena je cijelu trudnoću uspjela sakriti od javnosti, a postigla je to tako što je na svojim društvenim mrežama objavljivala samo stare fotografije. Kada je riječ o Instagram storijima na njih je stavljala samo supruga Dominika ili svog ljubimca Cruza. Na taj način nitko od njezinih pratitelja nije uspio vidjeti njezin trudnički trbuh niti saznati za trudnoću.

Tako je naprimjer Novu 2024. godinu čestitala svima sa objavom iz 2022. godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Livaković (@helenamatic)

"Majka i beba se osjećaju dobro", prenosi Glorija.

Poznato je i kako je Helenu porodila ginekologinja Velena Radošević, koja je bila zadužena i za porode Maje Šuput, Ane Maslać Plenković i Izabel Kovačić.

Podsjetimo, Dominik i Helena zajedno su od 2017. godine. Par je pred oltar stao u lipnju 2022. godine.

Samozatajna Helena ne voli puno toga otkrivati o sebi, ali pred kraj 2022. godine privukla je puno pozornosti na sebe na tribinama Svjetskog prvenstva kad je svojeg supruga podržavala na utakmicama i na svakoj utakmici nosila Dominikov dres.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Christian Bale, Sibi Blazic (Foto: Getty Images) Christian Bale, Sibi Blazic (Foto: Getty Images) Christian Bale i Sibi Blazic (Foto: AFP) Christian Bale i Sibi Blazic (Foto: AFP) +13 Christian Bale i Sibi Blazic (Foto: AFP) Zanimljivosti Holivudski miljenik zbog lijepe Srpkinje slavi dva Božića, a zbog nje je zaratio i s vlastitom obitelji!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 +30 Maja Šuput - 5 Celebrity Šuput se pohvalila luksuzom u kojem boravi na novoj destinaciji, a i badić poznatog modnog brenda koji nosi privukao je pažnju!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene