nismo je vidjeli godinama

Prva supruga Zdravka Mamića snimljena u javnosti nakon dugo vremena, evo zašto su se njih dvoje vjenčali čak dvaput!

Nada Mamić Nada Mamić Josip Moler/Cropix 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Nada Mamić Nada Mamić i Tihana Harapin Zalepugin Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić i Zdravko Mamić Zdravko Mamić i Jelena Planinić Zdravko i Marina Mamić Zdravko Mamić Zdravko Mamić na finalu turnira Srpska Open - 3 Zdravko i Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić - 1 +9 Zdravko i Marina Mamić - 2 Galerija

Nada Mamić, prva supruga Zdravka Mamića, snimljena je na zagrebačkoj špici.

Bjegunac hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić iza sebe ima dva propala braka, a njegovu prvu suprugu Nadu odavno nismo imali priliku vidjeti.

No ovog vikenda fotografi su je snimili na zagrebačkoj špici, a njezinu novu i rijetku fotografiju pogledajte u našoj galeriji.

Nada je prošetala centrom grada u društvu svojeg psa, a fotografe je pozdravila širokim osmijehom.

Zadnji put je u javnosti snimljena 2018. godine na jednoj modnoj reviji, gdje je bila u društvu Tihane Harapin Zalepugin.

Zdravko i Nada vjenčali su se kada je njemu bila samo 21 godina.

Upoznali su se u klubu Sceni, a o misterioznoj Nadi poznato je da je od njega starija devet godina te da je završila fakultet u Londonu i Rimu i govori pet jezika. Nakon četiri godine veze vjenčali su se i dobili sina Marija.

Pogledaji ovo Tia i Mario Mamić Celebrity Razvode se Tia i Mario Mamić, nakon šest godina braka odlučili su krenuti svatko svojim putem: ''Bez obzira na odluku...''

Ali ubrzo su počeli problemi i par se odlučio rastati. Kako je Zdravko iz tradicionalne obitelji u kojoj se nije lijepo gledalo na razvod, odlučio je vratiti se prvoj ženi te se s njom ponovno vjenčao.

No ni drugi pokušaj nije upalio, a šuškalo se da su se konačno razveli zbog njegova švrljanja. Nakon razvoda su ostali prijatelji, a Nada je navodno u dobrim odnosima i s njegovom drugom suprugom.

Pogledaji ovo Zdravko Mamić Celebrity Mamićeva nova partnerica objavila njihovu fotografiju i pokazala kako provode slobodno vrijeme, svi hvale njezinu ljepotu, ali dotakli su se i njega!

Zdravko je 1994. godine na utakmici na Maksimiru upoznao svoju drugu suprugu Marinu te je svojevremeno za medije izjavio da se u nju zaljubio na prvi pogled. Ubrzo nakon vjenčanja rodila im se kćer Lucija, a potom i Iva, a za njihov razvod nije se znalo sve dok Zdravko nije snimljen sa sadašnjom djevojkom, 30 godina mlađom Jelenom Planinić iz Ljubuškog.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mladen Brižić Klapa Intrade Klapa Intrade Klapa Intrade +15 Klapa Intrade Celebrity Preminuo član klape Intrade, tužnu vijest objavili su neutješni kolege: "Ribar sam stari nikad više neće zvučati isto..."

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Josip i Dominika Brekalo Josip i Dominika Brekalo Josip Brekalo Josip Brekalo +20 Josip Brekalo i Cristiano Ronaldo Celebrity Tko je supruga Josipa Brekala? Zbog nje je odabrao Hajduk, a imaju i veliki razlog za slavlje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene