Samozatajan par

Tko je supruga Josipa Brekala? Zbog nje je odabrao Hajduk, a imaju i veliki razlog za slavlje!

Josip i Dominika Brekalo Josip i Dominika Brekalo Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Josip i Dominika Brekalo Josip i Dominika Brekalo Josip Brekalo Josip Brekalo Josip Brekalo i Cristiano Ronaldo Josip Brekalo Josip Brekalo Josip Brekalo Josip Brekalo Josip Brekalo +14 Josip Brekalo Galerija

Josip Brekalo i supruga Dominika u braku su od 2021. godine i trenutno čekaju drugo dijete, zbog čega je on odlučio zaigrati u Hajduku.

Nogometaš Josip Brekalo stiže u Hajduk na posudbu iz Fiorentine za 200 tisuća eura i ostat će do kraja sezone, ali mogao bi i dulje.

Za splitski klub potpisao je samo nekoliko dana nakon što mu je propao povratak u Dinamo, a Dnevnik Nove TV doznaje kako će u Hajduku zarađivati dvostruko manje nego što je dogovorio s Dinamom.

Bio je u pregovorima još s Olympiacosom, Salernitanom i klubom iz MLS-a, ali odlučio se za Split, između ostalog i jer mu je supruga trudna.

Brekalova supruga Dominika trebala bi roditi u lipnju.

Par se vjenčao u srpnju 2021. godine, a Josip je na svojem Instagramu tada objavio fotografije s vjenčanja, na kojima je otkrio i da mu je kum bio nogometaš Borna Sosa.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Josip Brekalo (@josip_brekalo)

Svadbeno je slavlje održano u jednom zagrebačkom hotelu, a mladenci su za prvi ples odabrali pjesmu "Jedina ljubav" grupe Dalmatino i Mihaela Starčevića.

Mjesec dana prije vjenčanja zajedno su dobili i kćer Niku, a Brekalo je postao otac sa samo 22 godine.

Samozatajni par ne pojavljuje se zajedno u javnosti i uspješno čuvaju svoju privatnost.

Brekalo je zaludio žene kada je 2018. debitirao u našoj reprezentaciji na utakmici protiv Španjolske na zagrebačkom stadionu Maksimir.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Josip Brekalo (@josip_brekalo)

Na Instagramu su ga tada zapratile brojne obožavateljice koje mu i dalje redovito pišu komplimente na račun njegova izgleda, no Josip se na njih ne obazire.

  1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina održala koncert na Jahorini +25 Severina održala koncert na Jahorini Celebrity Pogledajte trenutak kad se Severina rasplakala na pozornici, evo i koja ju je pjesma pogodila

  1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić Domenica i Hana Huljić Domenica i Hana Huljić +30 Hana Huljić i Petar Grašo Celebrity Hana Huljić objavila prvu obiteljsku fotografiju s Grašom i malenom Albom pa sve rastopila: "Vrijeme leti, ona već šeta!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene