"Ne budi neukusna"

Irina Shayk pozirala u nikad provokativnijem izdanju: "Ti si jedna od najljepših žena na svijetu, ali to ne znači da ti sve pristaje"

Irina Shayk - 2 Irina Shayk - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk - 1 Irina Shayk - 3 Irina Shayk - 4 Irina Shayk - 1 Irina Shayk i Bradley Cooper - 14 Irina Shayk i Bradley Cooper - 11 Irina Shayk i Bradley Cooper - 12 Irina Shayk i Bradley Cooper - 7 Irina Shayk i Bradley Cooper - 8 Irina Shayk i Bradley Cooper - 9 +19 Irina Shayk i Bradley Cooper - 10 Galerija

Irina Shayk pozirala je okrenuta leđima, raširenih nogu kroz koje je gurnula glavu i nasmiješila se.

Slavna manekenka Irina Shayk ovoga puta otišla je malo predaleko s objavljivanjem seksi fotografija, zbog čega je dobila negativne reakcije od svojih pratitelja na društvenim mrežama. 

Odjenula je kožnu žutu minijaturnu suknju ispod koje je imala lažne gaćice s cifom, a na to je odjenula samo srebrni grudnjak skupocjenog brenda Gucci. 

Okrenula je leđa prema kameri, raširila noge i provukla glavu kroz njih te se nasmiješila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

"Neke od ovih fotografija zaista nisu potrebne. Ti si jedna od najljepših žena na svijetu, ali to ne znači da ti sve pristaje. Ne budi neukusna", poručila joj je pratiteljica, dok se druga zapitala: "Je li ovo moguće? Odvratno!"

Kolegica Emily Ratajkowski poručila joj je kako podržava njezino izlaženje iz okvira: "Ubila si me, obožavam ovo", napisala je.

Irinu mnogi pamte kao bivšu djevojku nogometaša Cristiana Ronalda, s kojim je bila u vezi pet godina. Par se nakon prekida razišao, a Irina je nedugo nakon toga završila s Bradleyjem Cooperom.

S glumcem zajedno ima kćerkicu Leu de Sienne, a ni njihova ljubav nije potrajala, prekinuli su 2019. godine.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Kovačić - 1 Mia Kovačić - 2 Igor Mešin i Mia Kovačić, Želim život - 1 Igor Mešin i Mia Kovačić, Želim život - 2 +28 Igor Mešin i Mia Kovačić, Želim život - 3 Nekad i sad Pogledajte kako je Mia Kovačić izgledala davne 2008. godine, na njoj se od tada samo jedna stvar promijenila!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Mrkić - 1 Marko Mrkić i djevojka - 1 Marko Mrkić i djevojka - 3 Marko Mrkić i djevojka - 1 +22 Maja Drobnjaković, Marko Mrkić Celebrity Mentor iz našeg hit-showa objavio video svoje uplakane djevojke: "Dođemo doma, poljubimo se jer je kao dan bio super, a onda ovo"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene