Ljepotica!

Pogledajte kako je Mia Kovačić izgledala davne 2008. godine, na njoj se od tada samo jedna stvar promijenila!

Mia Kovačić Mia Kovačić Davor Puklavec/Pixsell 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Kovačić - 1 Mia Kovačić - 2 Igor Mešin i Mia Kovačić, Želim život - 1 Igor Mešin i Mia Kovačić, Želim život - 2 Igor Mešin i Mia Kovačić, Želim život - 3 Igor Mešin i Mia Kovačić, Želim život - 4 Mia Kovačić, Želim život - 4 Mia Kovačić, Želim život - 1 Mia Kovačić Mia Kovačić, Želim život - 2 +22 Mia Kovačić, Želim život - 3 Galerija

Mia Kovačić je 2008. godine vodila predstavljanje prvog 3d video zapisa u Hrvatskoj, a sada su se pojavile fotografije s tog eventa.

Pojavile su se fotografije naše voditeljice Mije Kovačić iz davne 2008. godine na kojima pozira u elegantnom crnom odijelu.

Na njima je nasmijana od uha do uha u društvu fotografa Damira Hoyke, dok ispod crnog odijela nosi crvenu klasičnu košulju i crnu kravatu, a kosu je raspustila. Od tada se na voditeljici promijenila samo jedna stvar, a to je da Mia danas nosi kratko ošišani bob, sve drugo na njoj ostalo je u potpunosti isto. 

Koja vam je dužina kose na Miji bolja?

  • duga
  • kratka

Ukupno glasova:

Fotografije možete pogledati u našoj galeriji.

Zanimljivo je da Mia tijekom svih ovih godina uspješno čuva svoju privatnost podalje od javnosti, a voljela bi da tako i ostane.

"Ja toliko taj privatni život držim za sebe jer je meni nekako najbitnije da sam ja dobro, da sam sretna i zadovoljna i to se onda vidi i na ekranu. Nikad nisam bila od otkrivanja detalja. Ne vidim poantu za to u našim medijima – svašta je u tom prostoru, ne mislim da i moji detalji trebaju biti", rekla nam je nedavno.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Čabov Marko Čabov i Zoran Pribičević Marko Čabov Marko Čabov +5 Marko Čabov Nekad i sad Pamtimo ga iz domaćih sapunica, no više se ne bavi glumom i ne izgleda ovako, a čak je promijenio i ime!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović, Lepa Brena i Jelena Rozga - 13 Aleksandra Prijović, Lepa Brena i Jelena Rozga - 12 Aleksandra Prijović, Lepa Brena i Jelena Rozga - 11 Aleksandra Prijović, Lepa Brena i Jelena Rozga - 8 +21 Aleksandra Prijović, Lepa Brena i Jelena Rozga - 9 Celebrity Pogledajte video trenutka kad je Prijović s Rozgom i Brenom zapjevala ''Hajde da se volimo'', ovako nešto još se nije dogodilo u zagrebačkoj Areni!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene