divna i ovako i onako

Prekrasna Mia Kovačić sve je iznenadila fotografijom s ljetovanja kojom je pokazala sebe u izdanju na koje nismo navikli!

Mia Kovačić - 2 Mia Kovačić - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Kovačić - 2 Mia Kovačić - 1 Mia Kovačić - 11 Mia Kovačić, 2005. godina Mia Kovačić - 1 Mia Kovačić - 2 Mia Kovačić - 4 Mia Kovačić - 5 Mia Kovačić - 6 Mia Kovačić - 7 +19 Mia Kovačić - 8 Galerija

Mia Kovačić uživa na zasluženom ljetnom odmoru s prijateljicama, a kako se zabavlja, pokazala je pokojom objavom na Instagramu.

Voditeljica emisije "IN magazin" Mia Kovačić sve nas je oduševila svojom novom objavom na Instagramu. 

Naime, Miju je javnost navikla vidjeti uglavnom u spomenutoj emisiji, ali i na javnim događanjima sa šminkom te uvijek tip-top sređenu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Kovačić (@mia__kovacic)

No prekrasna Mia sada je pokazala sebe u potpuno prirodnom izdanju, točnije bez trunke šminke na licu, i dokazala da je prava ljepotica.

Njezine nebesko plave oči odmah su došle do izražaja, a ovoga puta ni kosa nije bila sređena, već ju je u potpunosti razbarušila.

Podijelila je i video u kričavom zelenom kaftanu pa istaknula svoju besprijekornu figuru. 

Otkrila je i da u Omišu uživa s prijateljicama pa je pokazala kako se zabavljaju na plaži.

Osim "IN magazina", Mia je vodila je i razne druge emisije i showove Nove TV, uključujući i "Ples sa zvijezdama", u kojem je ove sezone pokazala i svoje plesne vještine.

Zanimljivo je da tijekom svih ovih godina uspješno čuva svoju privatnost podalje od javnosti, a voljela bi da tako i ostane.

"Ja toliko taj privatni život držim za sebe jer je meni nekako najbitnije da sam ja dobro, da sam sretna i zadovoljna i to se onda vidi i na ekranu. Nikad nisam bila od otkrivanja detalja. Ne vidim poantu za to u našim medijima – svašta je u tom prostoru, ne mislim da i moji detalji trebaju biti", rekla nam je nedavno.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Emma Orešković Ella Orešković Ella Orešković Ella Orešković +7 Ella Orešković Celebrity Zgodna kći našeg bivšeg premijera u sićušnom bikiniju pokazala isklesano tijelo, a pohvalila se i svojom sestrom!

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 4 +35 Jelena Karleuša - 2 Zanimljivosti Karleuša se oglasila nakon što joj otkazan nastup u Dalmaciji: ''Ovakve stvari u 21. stoljeću? Primitivizam, rasizam, šovinizam, kretenizam''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene