ljubav iz mladosti

Pjevačica i Massimova bivša djevojka oglasila se nakon tužne vijesti: "Pamtit ću ga samo po dobrom"

Bebi Dol Bebi Dol Sanjin Strukić/Pixsell 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Bebi Dol Massimo Savić Massimo Savić i Eni Kondić Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb Massimo Savić Massimo Massimo Savić +11 Massimo Savić Galerija

Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, oglasila se za medije nakon vijesti o smrti bivšeg dečka Massima Savića.

Povodom smrti Massima Savića, oglasila se i njegova bivša djevojka, pjevačica Dragana Šarić, poznatiija kao Bebi Dol.

Pogledaj i ovo Oliver Mandić i Bebi Dol Žarila je i palila Bila je jedna od najvećih zvijezda ovih prostora, a danas ju i susjedi rijetko vide: "Nažalost, ona je znatno smršavjela"

"Zatekli ste me s ovom viješću. Massimo je bio veliki čovjek i umjetnik. Pamtit ću ga samo po dobrom. Nisam znala da je bolovao. Tužna sam. Saučešće obitelji", rekla je pjevačica za Kurir.rs.

Dragana i Massimo bili su par u osamdesetima.

"Bio je uporan i jednom me je na aerodromu dočekao sa cvijećem. Tada je počelo sve", prisjetila se jednom prilikom pjevačica njihovih početaka veze, a otkrila je i zašto su prekinuli.

"Nismo se mogli dogovoriti gdje ćemo biti. U Istri, Zagrebu ili Beogradu", kazala je Bebi Dol.

Massimo je 1990. godine upoznao ženu s kojom je proveo ostatak svojeg života, suprugu Eni Kondić.

Eni je pisala tekstove za njegov album "Zemlja plesa", a iz poslovne suradnje rodila se ljubav. Ubrzo su počeli zajedno živjeti, a 1992. godine dobili su kći Mirnu.

Supruga i kćer Massimu su bile najvažnije u životu, a upravo su one objavile tužnu vijest o njegovoj iiznenadnoj smrti u 61. godini.

"Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe. Iako je otišao s ovoga svijeta, u našim će dušama živjeti vječno; nasmijan, topao, snažan, pun ljubavi i satkan od umjetnosti. Zauvijek ćemo biti tvoje cure. Eni i Mirna", objavljeno je na Massimovom službenom profilu na Facebooku.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Kolak, MasterChef - 1 Marko Kolak, MasterChef - 2 Marko Kolak, MasterChef - 3 Marko Kolak, MasterChef - 4 +19 Marko Kolak, MasterChef - 5 Celebrity Odlazak kralja stres testova iz MasterChef kuhinje: "Govorio sam da se neću zbližiti ni s kim, ali i to se promijenilo"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Tatarinov Maja Šuput Maja Šuput - 4 +25 Maja Šuput - 1 Celebrity Maja Šuput objavila predivne blagdanske fotografije, pozirala je sa svojom obitelji, a svi su se baš dotjerali!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene