posljednje zbogom

Massimo će biti sahranjen u Zadru, imao je i jednu želju, a evo gdje i kada će biti održana komemoracija

Zagreb: Građani se oprašataju od Massima Savića Zagreb: Građani se oprašataju od Massima Savića Davor Puklavec/Pixsell 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Zagreb: Građani se oprašataju od Massima Savića Massimo Savić In Magazin: Massimo Massimo Massimo Savić Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb Massimo u Areni Zagreb +2 Massimo u Areni Zagreb Galerija

Poznati su detalji komemoracije za Massima Savića koja će se održati u Zagrebu, a glazbenik će biti sahranjen u Zadru.

Massimo Savić iznenada je preminuo u 61. godini, nakon kratke i teške bolesti koju je skrivao od javnosti.

Pogledaj i ovo showbuzz Ispraćena uz 'I Will Always Love You' Whitney Houston pokopana uz oca

U pripremi je svečana komemoracija za prerano preminulog glazbenika, a poznati su i neki detalji oko njegovog posljednjeg ispraćaja.

Massimo će biti sahranjen u Zadru, no još uvijek se ne zna datum sprovoda, a komemoracija će biti održana u petak, 30. prosinca u 11 sati u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu, piše Jutarnji List.

"Massimova je želja bila da bude kremiran. Kad njegova supruga Eni bude imala točne informacije javit će i sve oko sprovoda ćemo saznati naknadno. Komemoracija u HNK je dogovorena i sad se slažu svi detalji. Definitivno će biti njegovi najbliži, bend i prijatelji. Bit će, među brojnim glazbenicima, sigurno tamo Ivo Popeskić i Peggy Martinjak. Nastupit će samo instrumentalisti jer sve je zamišljeno da bude instrumentalno s obzirom da je Massimo bio 'the voice', tako da nećemo nikakav drugi glas koristiti", ispričala je Lana Čulig iz Aquarius recordsa, Massimove izdavačke kuće.

Vijest o Massimovoj smrti objavila je njegova obitelj na Facebooku.

"Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe. Iako je otišao s ovoga svijeta, u našim će dušama živjeti vječno; nasmijan, topao, snažan, pun ljubavi i satkan od umjetnosti. Zauvijek ćemo biti tvoje cure", stoji u objavi koju su potpisale Massimova supruga Eni i kći Mirna.

Od glazbenika su se na društvenim mrežama oprostili njegovi kolege, prijatelji i brojni obožavatelji.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Massimo Savić Zagreb: Građani se oprašataju od Massima Savića - 1 Zagreb: Građani se oprašataju od Massima Savića - 2 Zagreb: Građani se oprašataju od Massima Savića - 3 +21 Zagreb: Građani se oprašataju od Massima Savića - 4 Zanimljivosti "Dragi ljudi, ovdje se možete oprostiti od našeg Maksa": Evo gdje građani Zagreba odaju počast Massimu Saviću

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Kolak, MasterChef - 1 Marko Kolak, MasterChef - 2 Marko Kolak, MasterChef - 3 Marko Kolak, MasterChef - 4 +19 Marko Kolak, MasterChef - 5 Celebrity Odlazak kralja stres testova iz MasterChef kuhinje: "Govorio sam da se neću zbližiti ni s kim, ali i to se promijenilo"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene