odazvali se na poziv

"Dragi ljudi, ovdje se možete oprostiti od našeg Maksa": Evo gdje građani Zagreba odaju počast Massimu Saviću

Zagreb: Građani se oprašataju od Massima Savića - 6 Zagreb: Građani se oprašataju od Massima Savića - 6 Matija Habljak/Pixsell 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Massimo Savić Zagreb: Građani se oprašataju od Massima Savića - 1 Zagreb: Građani se oprašataju od Massima Savića - 2 Zagreb: Građani se oprašataju od Massima Savića - 3 Zagreb: Građani se oprašataju od Massima Savića - 4 Zagreb: Građani se oprašataju od Massima Savića - 5 Zagreb: Građani se oprašataju od Massima Savića - 6 Zagreb: Građani se oprašataju od Massima Savića - 7 Zagreb: Građani se oprašataju od Massima Savića - 8 Zagreb: Građani se oprašataju od Massima Savića - 1 +15 Zagreb: Građani se oprašataju od Massima Savića - 2 Galerija

Građani Zagreba odazvali su se na poziv koji je upućen na Massimovom profilu na Instagramu i došli su se oprostiti od njega ispred dvorane Vatroslav Lisinski.

Prerani i iznenadni odlazak Massima Savića zavio je u crno domaću glazbenu sceni i rastužio brojne njegove obožavatelje.

Pogledaj i ovo Massimo u Areni Zagreb ''Zauvijek najbolji'' Nova dirljiva objava na Massimovim društvenim mrežama tjera suze na oči: ''Ako je netko ostavio trag, to je definitivno on… I zaslužuje sve nagrade''

U pričama na Massimovom službenom profilu na Instagramu upućen je poziv građanima Zagreba koji se žele oprostiti od pokojnog glazbenika.

"Dragi ljudi, od našeg se Maxa možete oprostiti ispred dvorane Lisinski", piše u objavi, a građani su se odmah odazvali na poziv.

Ispred Lisinskog postavljena je Massimova fotografija i zapaljena je svijeća, a fotografi su tamo zatekli tužne obožavatelje koji su mu došli uputiti posljednji pozdrav.

Od Massima su se na društvenim mrežama u nevjerici oprostili i brojni njegovi kolege.

Podsjetimo, Massimo Savić preminuo je u 61. godini nakon kratke i teške bolesti, a tunu vijest objavila je njegova obitelj na Facebooku.

"Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe. Iako je otišao s ovoga svijeta, u našim će dušama živjeti vječno; nasmijan, topao, snažan, pun ljubavi i satkan od umjetnosti. Zauvijek ćemo biti tvoje cure", stoji u objavi koju su potpisale Massimova supruga Eni i kći Mirna.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Sergej Ćetković Massimo Savić In Magazin: Massimo Massimo +18 Massimo Savić Celebrity Sergej Ćetković je prije koncerta doznao za Massimovu smrt, pogledajte kako se oprostio od njega kad je izašao na pozornicu

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Kolak, MasterChef - 1 Marko Kolak, MasterChef - 2 Marko Kolak, MasterChef - 3 Marko Kolak, MasterChef - 4 +19 Marko Kolak, MasterChef - 5 Celebrity Odlazak kralja stres testova iz MasterChef kuhinje: "Govorio sam da se neću zbližiti ni s kim, ali i to se promijenilo"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene