Ima 69 godina!

Pogledajte kako danas izgleda Kevinova mama, omiljenu zvijezdu s malih ekrana tek rijetki uspijevaju prepoznati na prvi pogled

Catherine O'Hara Catherine O'Hara Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Catherine O'Hara - 2 Catherine O'Hara - 1 Catherine O'Hara - 3 Catherine O'Hara Catherine O\'Hara (Foto: Getty Images) Catherine O\'Hara (Foto: Getty Images) Catherine O\'Hara (Foto: Getty Images) Catherine O\'Hara (Foto: Getty Images) Catherine O\'Hara (Foto: Getty Images) Catherine O\'Hara (Foto: Profimedia) +2 Catherine O\'Hara (Foto: Screenshot) Galerija

Catherine O'Hara snimljena je u večernjom šetnji ulicama Londona nakon što se dugo vremena nije pojavila u javnosti.

Omiljena zvijezda filmova "Sam u kući", glumica Catherine O'Hara izgledala je gotovo neprepoznatljivo u večernjoj šetnji ulicama Londona gdje su je paparazzi uspjeli uočiti.

Danas 69-godišnja Catherine slovi kao jedna od najtoplijih i najdražih glumica iz filmova "Sam u kući" u čija je prva dva nastavka utjelovila mamu glavnog lika Kevina, Kate McAllister. U šetnji joj se pridružio njen dobar prijatelj i kolega glumac Richard E. Grant, no glumicu su u opuštenom izdanju tek rijetki uspjeli prepoznati.

Catherine je odrasla u Torontu u velikoj obitelji, a komedijom se počela baviti 1974. godine u svom rodnom gradu. Dobila je i glavnu ulogu u jednom popularnom showu, a krajem 70-ih godina dala je glas za nekoliko animiranih filmova. Na filmu je debitirala 1980. godine, a glumila je uz bok poznatim kolegicama kao što je Merly Streep.

Nakon što se pojavila u filmu "Bubimir" dobila je ulogu u božićnom hitu "Sam u kući", a nedavno je i sama istaknula koliko obožava taj serijal.

"Obožavam blagdansko vrijeme sa svojom djecom sam svake godine gledala božićne filmove. Moram ih natjerati i da gledaju "Sam u kući" također", našalila se glumica nedavno. Nikada nije skrivala koliko je uživala na snimanju filmova "Sam u kući", a svidio joj se scenarij čim ga je dobila u ruke.

Dok je bila mala i živjela sa svojih šestero braće i sestara, Catherinin otac se oblačio u Djeda Mraza te je zabavljao sve njih.

"Isto smo napravili suprug i ja sa svojom djecom. On se oblačio u Djeda Mraza i tako se tradicija nastavila", izjavila je jednom prilikom.

Producenta Boa Welcha glumica je upoznala na setu "Bubimira" te su se vjenčali 1992. godine, a zajedno su dobili dvojicu sinova, Matthewa i Lukea. 

Catherine još uvijek aktivno glumi, a tijekom svoje zavidne karijere dobila je Zlatni globus, nagradu Genie, Emmy, SAG i kanadsku nagradu Screen, a  na polici ima i posebno odličje za životno djelo koje je dobila od kanadske vlade.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Leon - 3 Lourdes Leon - 2 Lourdes Leon Lourdes Leon - 5 +14 Lourdes Leon - 6 Celebrity Kći kraljice popa paradirala je ulicama u minici, a paparazzi su iskoristili trenutak u kojem se vidjelo sve!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči Huljić, Petar Grašo i Hana Huljić - 2 Tonči Huljić, Petar Grašo i Hana Huljić - 1 Lorena Bućan i Hana Huljić - 3 Tonči Huljić +25 Tonči i Vjekoslava Huljić - 1 Celebrity Hana i Grašo pojavili se u rijetkom zajedničkom izlasku, njezin tata Tonči imao im je što reći, a zet mu nije ostao dužan!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene