"Koji vam je bolji?"

Poznata Hrvatica u društvu princa Williama i Toma Cruisea: Pohvalila se zajedničkom fotografijom, a s jednim od njih je i zaplesala!

Mirela Forić Srna i Tom Cruise Mirela Forić Srna i Tom Cruise Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mirela Forić Srna Mirela Forić Srna Mirela Forić Srna Mirela Forić Srna Mirela Forić Srna Tom Cruise i princ William Tom Cruise i princ William Princ William Princ William Princ William +19 Princ William - 3 Galerija

Mirela Forić Srna prisustvovala je humanitarnom gala događaju u Londonu, na kojem su bili i princ William te Tom Cruise.

Supruga legendarnog Vatrenog Darija Srne (41), poduzetnica Mirela Forić Srna (42) pohvalila se snimkama i fotografijama s gala večere humanitarne organizacije Air Ambulance Charity u Londonu.

Događaju su prisustvovali i princ William te holivudski glumac Tom Cruise, koji su sjedili nedaleko od nje, a Mirela ih je i snimila za stolom.

"Pa djevojke, Tom Cruise ili princ William? Samo razmišljam što bi Samatha napravila?" napisala je uz video u kojem je se vide Cruise i William.

Glumca je ulovila i za zajedničku fotografiju, uz koju je poručila: "I da, plesali smo s Tomom Cruiseom", a princa je snimila i dok je držao govor.

Mireline objave pogledajte u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Darijo Srna i Mirela Srna Celebrity Darijo Srna i njegova lijepa supruga zajedno su već 18 godina, a njihova ljubavna priča počela je sasvim slučajno!

Inače, William je na događaju progovorio o svojem ocu kralju Charlesu i supruzi Kate Middleton, čiji su zdravstveni problemi ovih dana zabrinuli javnost.

"Zbilja cijenimo svačije ljubazne poruke, hvala vam", kratko je rekao William pri dolasku, a zatim je oca i suprugu spomenuo i u govoru.

"Htio bih iskoristiti ovu priliku kako bih vam zahvalio za ljubazne poruke podrške za Catherine i mojeg oca, posebice posljednjih dana. To nam jako puno znači", rekao je pa je pokušao razvedriti atmosferu šalom.

"Posljednjih nekoliko tjedana fokusiran sam na zdravlje, pa sam odlučio doći u Air Ambulance kako bih pobjegao od svega", našalio se britanski prijestolonasljednik u svojem govoru.

Pogledaji ovo Kralj Charles III. Celebrity Prva izjava kralja Charlesa nakon što se doznalo da ima rak, evo što je imao poručiti zabrinutom narodu

Podsjetimo, palača je ovog tjedna objavila da kralj Charles ima rak, a Kate Middleton se trenutno oporavlja od operacije abdomena.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić +20 Karmela Vukov-Colić Celebrity Karmela Vukov-Colić pokazala prelijepu kćer i podijelila sretne vijesti: "Budi sretna, najsretnija!"

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Turudić sa sinom Ivanom Ivan Turudić s kćeri Nikolinom Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić +10 Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Celebrity Tko su djeca Ivana Turudića? Studirali su u Americi pa su se vratili u Hrvatsku, a evo i kako izgledaju

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene