Sudbina je odradila svoje

Darijo Srna i njegova lijepa supruga zajedno su već 18 godina, a njihova ljubavna priča počela je sasvim slučajno!

Darijo Srna i Mirela Srna Darijo Srna i Mirela Srna Marko Lukunic/Pixsell 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Mirela i Darijo Srna Mirela Srna Darijo Srna Darijo Srna i Mirela Forić Srna s kćeri Darijo Srna i Mirela Forić Srna s kćeri Darijo Srna - 1 Mirela Forić Srna - 2 Darijo Srna i Mirela Forić Srna - 5 Darijo Srna i Mirela Forić Srna - 4 Darijo Srna i Mirela Forić Srna - 3 +14 Darijo Srna i Mirela Forić Srna - 2 Galerija

Bračni par Darijo i Mirela Srna viđeni su u izlasku nakon dugo vremena, a svoju ljubav vješto kriju od javnosti već 18 godina.

Naš bivši nogometni reprezentativac i kapetan Vatrenih Darijo Srna i njegova supruga Mirela Srna rijetko izlaze u javnost, a svi ih znaju kao jedan od tajanstvenijih parova na našoj domaćoj sceni.

Ovog puta napravili su iznimku te su zajedno stigli na premijeru filma ''Ferrari'', a za tu su se priliku i posebno sredili.

Mirela je zablistala u crvenoj haljini koja je imala velike rukave, a nosila je i zavodljive visoke crne čizme i torbicu. Njen Darijo odjenuo je tamno odijelo i svijetlo plavu košulju pa su zajedno pozirali za fotografe.

Darijo i Mirela u braku su od 2010. godine, a upoznali su se 2005. godine sasvim slučajno u zagrebačkom narodnjačkom klubu Ludnica, gdje je Darijo slavio nogometnu pobjedu u Bugarskoj.

Sudbonosno da izrekli su u Dubrovniku i svadbeno slavlje organizirali u hotelu Excelsior, gdje su ih zabavljali Jole i Halid Bešlić.

Par zajedno ima dvoje djece, kćer Kasju i sina Karla, a još njihovih fotografija pogledajte u našoj galeriji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mirela Foric Srna (@mirelaforic)

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Rimac Mate Rimac Mate Rimac Mate Rimac +13 Mate Rimac Celebrity Pogledajte kako je Mate Rimac ispratio svoju čistačicu u mirovinu, priredio joj je oproštaj za pamćenje!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić Jelena Planinić +11 Zdravko Mamić i Jelena Planinić Celebrity Mamićeva partnerica zapažena je u noćnom izlasku, oko vrata je nosila simbol koji je svima zapeo za oko!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene